Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kerstattentie klanten

Bent u op zoek naar een leuke kerstattentie voor uw klanten? Dan bent u bij Drukwerknodig aan het goede adres, want wij geloven in de kracht van het geven! Verras uw klanten met een leuke kerstattentie tegen het einde van het jaar. Laat uw blijk van waardering zien en kies een geschikt product uit ons brede assortiment waarmee u uw klanten op een speciale manier kunt bedanken.

  • Gemakkelijk te ontwerpen
  • Originele kerstattentie
  • Volumekorting
  • Snelle levertijden
Bedruk uw kerstattentie
Kerstattentie klanten

Persoonlijke kerstattentie voor uw klanten

De decembermaand staat weer voor de deur, dus wat is er nu leuker om uw klanten te bedanken met een kerstattentie. U kunt kiezen voor een kleine kerstattentie voor uw klanten zoals een gegraveerd wijnglas met uw merknaam en een bedrukte wijnkist met uw logo. Of stel een kerstpakket samen met meerdere kleinigheidjes zoals een fotopuzzel met uw logo en een thermosfles met uw bedrijfsnaam of een persoonlijke kerstwens. Wilt u het nog makkelijker maken? Laat de wikkel van uw Merci Chocolade of Tony Chocolonely bedrukken met een teamfoto of inspirerende tekst.

Vindt u het leuk om een extra draai te geven aan uw kerstattentie? Wij hebben cadeauverpakkingen waarmee uw kerstattentie een extra verfraaiing krijgt. Kies bijvoorbeeld voor uw eigen bedrukte luxe geschenkdoos of laat inpakpapier bedrukken met uw bedrijfslogo. Begin vandaag nog met het bedrukken van uw kerstattentie voor uw klanten!
 

Bedruk uw kerstattentie
Kerstattentie klanten wijnkist

Hoe kan ik mijn kerstattentie voor klanten bedrukken?

Het is erg eenvoudig om een kerstattentie voor uw klanten te ontwerpen en te bedrukken. Hieronder hebben we alle stappen voor u op een rij gezet:

  1. Kies een kerstattentie uit ons assortiment
  2. Open de bijbehorende Online Editor
  3. Upload direct uw eigen foto’s of logo of open één van onze thema’s
  4. Voeg eventueel een persoonlijke tekst of andere decoraties toe
  5. Sla uw project tussentijds op of bestel direct

Naast het ontwerpen in onze Online Editor, kunt u uw kerstattentie ook ontwerpen in uw eigen ontwerpsoftware, zoals bijvoorbeeld InDesign. Houd hierbij rekening met onze aanleverspecificaties. Ook staan hier diverse InDesign templates, zodat u er zeker van bent dat uw bestand de juiste afmetingen heeft.
 

Bedruk uw kerstattentie
Kerstattentie klanten Merci

Kertattentie voor klanten snel geleverd

Bij Drukwerknodig streven we naar een snelle levering van de kerstattentie voor uw klanten. Met onze eigen drukkerij kunnen we zeer korte productietijden realiseren. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Voor eventuele vragen staat onze klantenservice tot uw beschikking. Neem contact met ons op via telefoon op 088 – 310 8000, stuur een e-mail naar info@drukwerknodig.nl of gebruik onze chatfunctie rechtsonder op het scherm.
 

Kerstattentie klanten glazen

Gerelateerde producten

Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Bestel je fotopuzzel!

Fotopuzzels

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
thermosfles bedrukken

Thermosflessen

vanaf € 17,99