Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kerstattentie personeel

Bent u op zoek naar een kerstattentie voor uw personeel? Personaliseer dan uw eigen geschenk bij Drukwerknodig! Laat uw waardering zien en stel uw eigen ontworpen kerstattentie samen met foto’s, uw logo en natuurlijk uw kerstwensen. Wij bieden een breed scala aan cadeaus waaruit u kunt kiezen en helpen graag verder met het vinden van de perfecte kerstattentie voor uw personeel.

Bekijk onze unieke opties en start vandaag nog met het samenstellen van uw geschenk!

  • Breed assortiment
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Originele en persoonlijke cadeaus
Kerstattentie personeel bekijken
Kerstattentie personeel

Ideeën voor een kerstattentie voor uw personeel

Een kerstattentie voor uw personeel is altijd een mooi gebaar om samen kerst te vieren op uw bedrijf of organisatie. Bij Drukwerknodig vindt u gegarandeerd een geschikt geschenk, van een groot pakket tot een klein, maar waardevol, aandenken. Doordat u uw kerstattentie zelf kunt personaliseren zijn de mogelijkheden eindeloos! Ontwerp een wijnkist met uw logo en een persoonlijk bedankje om samen op het nieuwe jaar te proosten of creëer uw eigen unieke chocoladewikkel voor een Merci doos of Tony’s chocoloney reep.

Het is altijd leuk om een kerstkaartje of een kerstbal te ontvangen, maar hoe mooi is het als dit aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf of organisatie! Print uw kerstartikelen voordelig en ontvang volumekorting wanneer u ervoor kiest om meerdere geschenken tegelijk te bedrukken. Wilt u graag een gepersonaliseerd cadeau geven, maar komt u er niet helemaal uit? Schenk dan een cadeaubon en geef uw personeel de mogelijkheid om hun eigen kerstattentie samen te stellen. Wat u ook zoekt, bij Drukwerknodig kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en een kerstgeschenk ontwerpen die perfect aansluit bij uw personeel. Ontdek de mogelijkheden in de Editor!

Kerstattentie personeel bekijken
Kerstattentie personeel Merci

Hoe maak ik een kerstattentie voor mijn personeel

Het creëren van een kerstattentie voor uw personeel kan eenvoudig en snel met behulp van onze Editor. Wij snappen dat u niet al te veel tijd wilt besteden aan het samenstellen van uw geschenk, daarom hebben we de stappen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  1. Kies een kerstgeschenk uit ons assortiment
  2. Open de Editor
  3. Selecteer een ontwerp of begin een blanco project
  4. Voeg uw bedrijfslogo, foto’s en kerstwensen toe
  5. Tevreden met uw ontwerp? Rond de bestelling af en laat ons de rest doen!

Wilt u graag uw kerstattentie verpakken in een luxe doos? Kies dan voor een magneetdoos en geef uw kerstgeschenk een extra mooie en handige omhulsel!

Kerstattentie personeel bekijken
Kerstattentie personeel kerstbal

Levertijden kerstattentie personeel

Bent u aan de late kant met het maken van een kerstattentie voor uw personeel? Wij begrijpen dat u uw pakket snel wilt ontvangen. Bij Drukwerknodig bedrukken we alles in eigen huis, waardoor we snelle productietijden kunnen garanderen. Voor meer informatie hierover kunt u onze levertijden raadplegen.

Mocht u er niet helemaal uitkomen of heb je nog vragen over onze Editor of producten, dan kunt u altijd terecht bij onze drukwerkspecialisten. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als online via de chat. We staan klaar om u te helpen, neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Kerstattentie personeel bekijken
Kerstattentie personeel wijnkist

Gerelateerde producten

wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
merci

Merci chocolade

v.a. € 7,34 - € 10,66 per stuk
tony-chocolonely-wikkel-maken

Tony's Chocolonely wikkel

v.a. € 9,03 - € 14,51 per stuk
Kerstballen bedrukken

Kerstballen

v.a. € 7,39 - € 10,56 per stuk