Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kerstgeschenk personeel

Wilt u uw medewerkers verrassen tijdens de feestdagen? Maak dan een uniek kerstgeschenk voor uw personeel bij Drukwerknodig! Maak uw kerstpakket helemaal compleet en geef het een persoonlijke wending met een eigen ontworpen kerstcadeau. Bij ons kunt u gemakkelijk een product creëren met foto’s, namen en uw eigen bedrijfslogo.

Wij hebben de meest unieke kerstcadeaus voor u op een rijtje gezet, bekijk de mogelijkheden en ontwerp vandaag nog uw geschenk: 

  • Hoge kwaliteit
  • Breed assortiment
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Originele en persoonlijke cadeaus
Kerstgeschenken personeel bekijken
Kerstgeschenk personeel

Persoonlijk kerstgeschenk voor uw personeel

Tijdens de feestdagen is het essentieel om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet voor jouw organisatie of bedrijf. Drukwerknodig biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van bijzondere kerstgeschenken voor uw personeel. Personaliseer een mok met een sfeervolle kerstgroet en de beste wensen of creëer een fotopuzzel van jullie mooiste bedrijfsfoto.

Geef een persoonlijke touch aan uw feestgeschenken met een unieke fotokerstbal van een teamfoto voor de kerstboom! Of voeg een heerlijke traktatie toe aan uw kerstpakket met een eigen ontworpen Merci-doos. Personaliseer de wikkel met uw bedankje en kerstgroeten voor een extra speciaal gebaar.

Van kleine geschenken tot grote gebaren, Drukwerknodig helpt u graag verder met het vinden van het perfecte cadeau! Via onze Editor heeft u de mogelijkheid om in slechts enkele klikken uw eigen geschenk te ontwerpen en te laten bedrukken. Toon uw waardering aan uw team en maak deze feestdagen extra bijzonder met uw eigen gepersonaliseerde kerstgeschenken. Bestel vandaag nog en wens uw personeel fijne feestdagen!

Kerstgeschenken personeel bekijken
Kerstgeschenk personeel kerstbal

Hoe maak ik een kerstgeschenk voor mijn personeel?

Wij begrijpen dat u in deze hectische periode niet te veel tijd wilt besteden aan het samenstellen van kerstgeschenken voor uw medewerkers. Volg eenvoudig de onderstaande stappen en begin direct met het personaliseren van uw eigen geschenk:

  1. Kies een kerstgeschenk uit ons assortiment
  2. Open de Online Editor
  3. Selecteer een ontwerp of begin een blanco project
  4. Voeg uw bedrijfslogo, foto’s en kerstwensen toe
  5. Tevreden met uw ontwerp? Rond de bestelling af en laat ons de rest doen!

Maak deze feestdagen extra speciaal voor uw team. Ontdek nu de mogelijkheden in onze Editor en geef een persoonlijk tintje aan uw kerstgeschenken!

Kerstgeschenken personeel bekijken
Kerstgeschenk personeel Merci

Kerstgeschenk voor personeel snel in huis

Bent u aan de late kant met het maken van een kerstgeschenk voor uw personeel? Wij begrijpen dat u uw cadeau snel in handen wilt hebben. Bij Drukwerknodig bedrukken we alles in eigen huis, waardoor we snelle productietijden kunnen garanderen. Voor meer informatie hierover kunt u onze levertijden raadplegen.

Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je nog vragen over onze Online Editor of producten, dan  kun je altijd terecht bij onze drukwerkspecialisten. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als online via de chat. We staan klaar om jou te helpen, neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Kerstgeschenken personeel bekijken
Kerstgeschenk personeel fotopuzzel

Gerelateerde producten

Kerstballen bedrukken

Kerstballen

v.a. € 7,39 - € 10,56 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
Bestel je fotopuzzel!

Fotopuzzels

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
merci

Merci chocolade

v.a. € 7,34 - € 10,66 per stuk