Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kerstgeschenk relaties

Het einde van het jaar nadert, en wat is er leuker dan het jaar afsluiten met een kerstgeschenk voor uw relaties? Bij Drukwerknodig begrijpen we hoe belangrijk het is om uw relaties te koesteren, en daarom hebben we een uitgebreide selectie aan kerstgeschenken waarmee u uw waardering kunt blijken aan uw zakenrelaties. Heeft u alleen nog geen idee wat u wilt geven? Geen probleem! Drukwerknodig heeft kerstgeschenken van groot tot klein, op deze pagina lichten we de leukste cadeau ideeën voor u uit!

  • Relatiegeschenken op maat
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Unieke kerstgeschenken
  • Hoge volumekorting
Begin direct
Kerstgeschenk relaties

Persoonlijk kerstgeschenk voor uw relaties

Laat uw waardering blijken en geef uw relaties een kerstgeschenk. U kunt zelf een volledig kerstpakket samenstellen, maar u kunt ook een wat kleiner kerstgeschenk geven. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukte champagne cadeaupakket met uw eigen merknaam of logo. Dit is niet alleen een origineel kerstgeschenk, maar ook een unieke manier om uw bedrijf te promoten. Nu het jaar ten einde loopt, is de kalender ongetwijfeld gevuld. Het is wellicht tijd voor een nieuwe voor het komende jaar. Laat uw zakelijke relaties goed beginnen met een kalender voor het nieuwe jaar.

Vind u het leuk om een twist te geven aan uw kerstgeschenk? Wij hebben cadeauverpakkingen waarmee uw kerstgeschenk een extra feestelijke uitstraling krijgt. Kies bijvoorbeeld voor uw eigen bedrukte flessendoos als luxe geschenkdoos voor een fles wijn en maak het helemaal af met een gegraveerd wijnglas! Begin vandaag nog met het bedrukken van uw kerstgeschenk voor uw relaties!
 

Begin direct
Kerstgeschenk wijnkist relaties

Hoe kan ik mijn kerstgeschenk voor relaties bedrukken?

Het is erg eenvoudig om een kerstgeschenk voor uw relaties te ontwerpen en bedrukken. Om het u makkelijk te maken hebben we hieronder alle stappen voor u op een rij gezet:

  1. Kies een kerstgeschenk uit ons assortiment
  2. Open de bijbehorende Online Editor
  3. Open één van onze thema’s of upload direct uw eigen foto’s of logo
  4. Voeg eventueel een persoonlijke tekst of andere decoraties toe
  5. Bestel uw kerstgeschenk

Kiest u ervoor om uw kerstgeschenk te ontwerpen in uw eigen software? Houd dan rekening met onze aanleverspecificaties. U kunt gebruik maken van ons handige InDesign-template, zodat u er zeker van bent dat uw bestand de juiste afmetingen heeft.

Indien u twijfelt over uw aangeleverde bestand, kunt u ook kiezen voor een pdf-controle. Onze professionele vormgever zal uw bestanden dan voor u controleren.

Begin direct
Kerstgeschenk relaties bedrukken

Kerstgeschenk voor uw relaties snel geleverd

Drukwerknodig streeft naar snelle levering van uw kerstgeschenk aan uw relaties. Dankzij onze eigen drukkerij kunnen we uiterst korte productietijden garanderen. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Onze klantenservice staat klaar voor al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon op 088 – 310 8000, een e-mail sturen naar info@drukwerknodig.nl, of gebruikmaken van onze chatfunctie rechtsonder op het scherm.

Begin direct
Kerstgeschenk relaties Merci