Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kerstmenukaart maken

Heeft u altijd al uw eigen kerstmenukaart willen ontwerpen voor bij het kerstdiner? Bij Drukwerknodig laat u snel, makkelijk en goedkoop uw eigen ontworpen kerstmenukaart drukken. Voor de beste kwaliteit kunt u een kerstmenukaart maken bij Drukwerknodig!

  • Kleine oplages mogelijk, al vanaf 5 stuks!
  • Verschillende formaten en vouwwijzen
  • Diverse afwerkingen
  • Zeer voordelig
Kerstmenukaart maken
Kerstmenukaart maken

Uw eigen kerstmenukaart maken

Wanneer u uw eigen kerstmenukaart wilt ontwerpen en laten drukken, begrijpen wij van Drukwerknodig dat het moet voldoen aan al uw wensen. Wij bieden daarom een ruime keuze in formaten, papiersoorten en afdrukopties. Ook is het mogelijk om verschillende vouwopties toe te passen.

Hoe kan ik een kerstmenukaart ontwerpen?

Een kerstmenukaart ontwerpen en laten drukken gaat heel simpel bij Drukwerknodig. Volg de stappen hieronder en maak uw kerstmenukaart:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uit de verschillende opties
  3. Upload uw PDF-bestanden
  4. Kies uw oplage
  5. Klaar met het ontwerp? Rond de bestelling af!

Het is belangrijk dat het ontwerp correct wordt aangeleverd, zo kan uw product worden geleverd binnen de levertijd. Bekijk onze verschillende aanleverspecificaties. Heeft u moeite met het correct aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak uw bestand in een paar klikken drukklaar.

Begin direct!
Kerstmenukaart ontwerpen

Formaten kerstmenukaarten

Bij Drukwerknodig bieden we verschillende formaten kerstmenukaarten aan. De formaten gaan van A6 tot en met A3. Deze kunnen ook op verschillende manieren gevouwen worden. Van een wikkelvouw tot simpel dubbel gevouwen, alles is mogelijk!

Snel kerstmenukaarten bestellen

Wil je snel een kerstmenukaart bestellen voor het kerstdiner? Bij Drukwerknodig produceren we alles zelf in Nederland en kunnen we daarom de snelste levertijden hanteren. Wilt u uw kerstmenukaarten nog sneller ontvangen? Dan is een spoedlevering ook mogelijk. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie. Bij iedere bestelling wordt er een controle uitgevoerd om de kwaliteit te controleren.

Start met ontwerpen
kerstmenukaart

Volumekorting kerstmenukaarten

Bij Drukwerknodig is het mogelijk om zowel grote als kleine oplages voordelig te laten drukken in onze eigen drukkerij. Wanneer u kiest voor meerdere kerstmenukaart-afdrukken van hetzelfde ontwerp, kunnen we deze voordeliger produceren en profiteert u van volumekorting op het subtotaal bedrag van uw bestelling.

Gerelateerde producten

Kerstballen bedrukken

Kerstballen

v.a. € 7,39 - € 10,56 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,05 - € 1,07 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk