Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kerstpakketten bestellen

Bedank uw collega’s dit jaar met een fantastisch kerstpakket! Bij Drukwerknodig kunt u de mooiste kerstpakketten bestellen voor uw personeel. Stel zelf een eigen pakket samen met ons unieke assortiment aan relatiegeschenken. Of neem contact op met onze specialisten en laat een kerstpakket samenstellen volledig naar uw wens.

  • Zelf kerstpakketten maken…
  • …of volledige ontzorging van A tot Z
  • Op aanvraag: lokale lekkernijen, dranken of andere toevoegingen
Contact opnemen
Kerstpakketten bestellen in eigen huisstijl!

Kerstpakketten op maat bestellen

Heeft u een bijzondere wens? Of wilt u volledig ontzorgt in het bestellen van een kerstpakket? Neem dan contact op met onze specialisten en laat een compleet kerstpakket op maat maken.

Wij leveren kerstpakketten voor bedrijven uit verschillende sectoren met elk hun eigen wensen. Hiervoor bieden we unieke kerstpakket mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een borrelbox vol lokale lekkernijen. Of unieke cadeaus zoals gepersonaliseerde speelkaarten en gegraveerde champagneglazen.

Neem direct contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden!

  • Ontzorging van A tot Z
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Volledig naar eigen wens laten samenstellen
  • Kerstpakketten bestellen op maat
     
Contact opnemen
Kerstpakket laten samenstellen in eigen huisstijl!

Zelf kerstpakketten samenstellen

Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk en snel zelf kerstpakketten samenstellen met spullen in uw eigen huisstijl. Kies uit unieke relatiegeschenken zoals wijnkisten, glazen, puzzels en kalenders die volledig personaliseerbaar zijn.

Om uw kerstpakket compleet te maken kunt u een eigen geschenkdoos ontwerpen. Deze luxe doos is voorzien van een volledig bedrukbare deksel met magnetische sluiting.

Let op: wanneer u ervoor kiest om zelf kerstpakketten samen te stellen is dit exclusief fulfilment. Voor het leveren van gevulde kerstpakketten neemt u contact op met onze specialisten
 

Bekijk relatiegeschenken
Maak zelf kerstpakketten met onze unieke relatiegeschenken!

Kerstpakket met snelle levertijd bestellen

Bent u aan de late kant met het bestellen van uw kerstpakket?. Doordat we onze relatiegeschenken in eigen huis bedrukken, kunnen we snelle levertijden garanderen. Bekijk onze actuele levertijen of neem contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.