Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kladblok bedrukken

Wilt u graag een kladblok laten bedrukken met uw eigen logo? Dan bent u bij Drukwerknodig op de juiste plek! Het bedrukken van kladblokken is erg handig voor een organisatie, daarnaast helpt het bij de zichtbaarheid en professionaliteit van uw bedrijf.

Het is een kleine, maar effectieve manier om de naam van de organisatie te verspreiden en een blijvende indruk achter te laten in de gedachten van degenen die ermee in aanraking komen. Bij Drukwerknodig kan je gemakkelijk jouw bedrijfslogo op een kladblok laten drukken, dus druk vandaag nog uw notitieblok!

  • Hoge kwaliteit
  • Meerdere formaten
  • Geheel eigen ontwerp
  • Full color of zwart bedrukt
Kladblok bedrukken
kladblok bedrukken

Kladboek gemakkelijk laten bedrukken

Een kladblok bedrukken is een slimme en effectieve manier om merkherkenning te vergroten. Of het nu gaat om interne notities, vergaderingen of als relatiegeschenk, een gepersonaliseerd kladblok draagt bij aan consistente branding en helpt bij het creëren van een samenhang van de huisstijl binnen de organisatie. Het geeft de indruk dat de organisatie oog heeft voor detail en zorg besteedt aan de kleinste aspecten van haar zakelijke communicatie.

Voeg gemakkelijk uw bedrijfslogo, naam en slogan toe aan uw kladboek en laat het voordelig afdrukken. De stevige kartonnen cover van het binnenwerk is aan de bovenkant gelijmd, waardoor de pagina's eenvoudig afgescheurd kunnen worden. Of het nu gaat om gelinieerd, blanco, geruit of gestippeld papier, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kladblok bedrukken
Kladblok detail

Hoe laat ik een kladblok bedrukken?

Drukwerknodig begrijpt dat u niet te veel tijd wilt besteden aan het bedrukken van uw kladblok. Daarom hebben we het zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt en de stappen overzichtelijk op een rij gezet: 

  1. Kies het papierformaat 
  2. Personaliseer het binnenwerk naar uw eigen wens
  3. Selecteer een papiersoort 
  4. Ontwerp vervolgens de omslag
  5. Lever uw pdf-bestand aan volgens de aanleverspecificaties

Heeft u een specifieke maat in gedachten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Kladblok bedrukken
Kladblok binnenwerk

Bedrukte kladblok snel bezorgd

Benieuwd wanneer uw kladblok bedrukt geleverd wordt? In onze eigen digitale drukkerij bedrukken wij al onze producten zelf, waardoor wij zowel kwaliteit als snelle productie kunnen garanderen. Voor een nog sneller ontvangst bieden wij ook spoedlevering aan. Hiermee krijgt uw bestelling voorrang in ons productieproces. Bekijk onze levertijden voor meer informatie.

Voor maatwerk of het bespreken van de mogelijkheden, kunt u altijd contact opnemen met onze drukwerkspecialisten.

Kladblok bedrukken
Kladblok voorbeeld

Gerelateerde producten

notitieblokken-bedrukken

Notitieblokken

v.a. € 1,69 - € 9,16 per stuk
schriften-bedrukken

Schriften

v.a. € 1,14 - € 26,30 per stuk
notitieboek-hardcover

Notitieboeken (hardcover)

v.a. € 6,39 - € 25,80 per stuk
briefpapier-drukken

Briefpapier

v.a. € 0,08 - € 0,09 per stuk