Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Koffiekopjes bedrukken

De saaie witte koffiekopjes op het kantoor zijn nu verleden tijd! Bij Drukwerknodig laat u gemakkelijk uw eigen koffiekopjes bedrukken. Kies zelf de afbeelding, tekst en/of logo via de Online Editor. Vervolgens gaat onze productie aan het werk, om u te voorzien van de mooiste koffiekopjes.

Heeft u al een ontwerp gemaakt voor de koffiekopjes? Het is mogelijk deze met een PDF-bestand te uploaden. De koffiekopjes zijn gemaakt van écht keramiek en zijn al te bestellen vanaf 1 stuk. 
 

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Écht keramiek
  • Snelle levering
Koffiekopjes bedrukken
koffiemok-bedrukken-met-foto

Koffiekopjes bedrukken in huisstijl

Ontwerp nu uw eigen koffiekopjes in huisstijl en laat deze bedrukken bij Drukwerknodig. Het is mogelijk om zowel in kleine als grote oplages te bestellen. Laat uw werknemers nu nog meer genieten van hun kopje koffie tijdens het werk en trakteer ze op bedrukte koffiekopjes. Door de koffiekopjes te laten bedrukken in huisstijl, worden alle werknemers hier dagelijks mee op de hoogte gehouden. Hierdoor is het duidelijk wat de huisstijl is onder de werknemers. Dit is vooral handig op het moment dat het merk een nieuwe huisstijl aan neemt of als er meerdere huisstijlen worden gehanteerd in het bedrijf. 
 

Koffiekopjes bedrukken
koffiemok-bedrukken

Hoe laat ik mijn koffiekopjes bedrukken?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk de gewenste mok met foto, logo of naam ontwerpen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen mok:

1.    Open de Online Editor en kies de gewenste mok
2.    Upload uw foto’s of PDF-bestanden in het project
3.    Maak het ontwerp op naar eigen smaak
4.    Voeg eventueel nog cliparts, filters en teksten toe aan het ontwerp
5.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!
 

Koffiekopjes bedrukken
koffiemok-met-foto

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 2 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product de dag erna al in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie. 

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 

Koffiekopjes bedrukken
koffiemok-bedrukken-met-logo

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk