Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Koffiemok met foto

Heeft u een enorme koffieliefhebber op kantoor en gebruikt diegene altijd alle kopjes? Trakteer diegene dan nu op een koffiemok met foto. Via de Online Editor is het gemakkelijk uw eigen foto’s te laten drukken op de koffiemok.

Bent u zelf ook een koffieliefhebber? Het is natuurlijk ook mogelijk een koffiemok voor uzelf te personaliseren. Naast het toevoegen van foto’s is het ook mogelijk uw naam of logo te laten drukken op de koffiemok. Geniet nu nog meer van uw koffie en personaliseer uw eigen koffiemok met foto!
 

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Écht keramiek
  • Snelle levering
Direct koffiemok bedrukken
koffiemok-met-foto

Koffiemok met foto laten bedrukken

Heeft u een leuke foto? Dan is het gemakkelijk deze te uploaden in de Online Editor. Via de Online Editor maakt u uw koffiemok volledig naar wens. Heeft u al een eigen ontwerp voor de koffiemok? Het is ook mogelijk om een PDF-bestand te uploaden.

Bent u totaal geen koffiedrinker, maar lijkt een gepersonaliseerde mok u wel iets? Het is mogelijk meerdere soorten mokken, zoals grote en kleine theemokken te personaliseren bij Drukwerknodig. 
 

Direct koffiemok bedrukken
koffiemok-met-foto-formaten

Hoe ontwerp ik een koffiemok met foto?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk de gewenste mok met foto, logo of naam ontwerpen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen mok:

1.    Open de Online Editor en kies de gewenste mok
2.    Upload uw foto’s of PDF-bestanden in het project
3.    Maak het ontwerp op naar eigen smaak
4.    Voeg eventueel nog cliparts, filters en teksten toe aan het ontwerp
5.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!
 

Direct koffiemok bedrukken
koffiemok-bedrukken-met-foto

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 2 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product de dag erna al in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie. 

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 

Direct koffiemok bedrukken
koffiemok-met-foto-drukwerknodig

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk