Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Koffiemokken met logo

Bent u op zoek naar koffiemokken met logo? Dan bent u bij Drukwerknodig op de juiste plek. Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw eigen koffiemokken met logo bedrukken. Ontwerp uw logo via onze Online Editor of lever een PDF-bestand aan. 

  • Vanaf 1 stuk
  • Snelle levering
  • Hoge volumekorting
  • Makkelijk ontwerpen
Koffiemokken met logo bestellen
koffiemokken-met-logo

Waarom koffiemokken met logo bedrukken?

Misschien komen er soms klanten of relaties langs op kantoor voor vergaderingen of afspraken, die u een kopje koffie of thee wilt aanbieden. Wat is een betere manier om een goede indruk achter te laten dan een mok aan te bieden met uw logo erop? Dit komt professioneel over en zorgt ervoor dat uw relatie uw bedrijf sneller zal onthouden. Dus bestel uw koffiemokken met logo nu bij Drukwerknodig!

De koffiemokken met logo zijn te verkrijgen in standaard maat (100x200 mm) of in XL-maat (110x240 mm). Stel de koffiemok nu samen! 

Koffiemokken met logo bestellen
koffiemokken-met-logo-ontwerpen

Snel koffiemokken met logo bedrukken

Doordat onze productie in eigen huis plaatsvindt, worden de koffiemokken met logo goedkoop bedrukt. Zo kunnen wij ook voor een snelle levering zorgen. Drukwerknodig heeft de keuze om voor spoedproductie te gaan. Hierbij heeft uw bestelling prioriteit op onze andere bestellingen. De verwachte levertijd van de koffiemok wordt in plaats van de gebruikelijke drie werkdagen vervroegd naar twee werkdagen. Hiervan is één werkdag levering. Bekijk onze actuele levertijden voor meer informatie. 

Koffiemokken met logo bestellen
koffiemok-met-logo

Ho kan ik een koffiemok met logo ontwerpen?

In een paar stappen heeft u een koffiemok met logo ontworpen in onze Online Editor. Volg de volgende stappen om aan de slag te gaan: 

  1. Kies tussen een standaard mok, een magische mok of een XL-mok
  2. Bepaal hoe u het ontwerp aanlevert. U kan de mok online in onze Online Editor ontwerpen of u kan een PDF-bestand uploaden
  3. Upload uw logo, voeg deze toe en plaats deze binnen het ontwerp
  4. Voeg eventueel nog teksten toe aan uw koffiemok. Let op! Plaats de tekst ruim binnen de snijlijn
  5. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en krijg uw mok(ken) op locatie toegestuurd! 

Bekijk onze aanleverspecificaties voor de voorwaarden van het aanleveren van uw eigen PDF-bestand. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om uw koffiemok met hoge kwaliteit af te drukken.  

Koffiemokken met logo bestellen
koffiemokken-logo-bedrukken

Volumekorting koffiemokken met logo

U kunt uw koffiemok goedkoop laten bedrukken. Dit kan al vanaf 1 stuk! Dit kan verwezenlijkt worden doordat wij de producten in eigen huis drukken. U kunt daarom al voordelig een mok bedrukken vanaf 1 stuk. Ook zult u volumekorting ontvangen bij een hogere oplage. Deze kan oplopen tot 50%!  

Gerelateerde producten

mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk