Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kookboek drukken

Is koken uw passie en lijkt het u leuk om een persoonlijk kookboek te maken? Uw kookboek drukken doet u bij Drukwerknodig! Altijd de beste kwaliteit en de beste service.

  • Spoedlevering mogelijk
  • De scherpste prijzen
  • 100% kwaliteitsdruk
  • Diverse afwerkingen en papiersoorten
Kookboek drukken
kookboek-drukken

Afwerkingsmogelijkheden kookboek

U heeft waarschijnlijk veel tijd gestoken in het kookboek maken. De laatste puntjes op de i en u kunt uw kookboek drukken. Maar welke afwerking moet u nou hebben voor uw kookboek? Bij Drukwerknodig zijn er vele opties:

·         Hardcover
Meest gekozen is een hardcover boek. Dit is een duuzaam boek ingebonden in een harde stevige kaft. Het omslag is gemaakt van 3-laags sulfaatkarton omvouwen met bedrukt papier en optioneel kan het worden voorzien van mat- of glanslaminaat.

·         Softcover
Een softcover boek heeft een zachte, stevige kaft. Uiteindelijk wordt het boek schoongesneden.

·         Geniet/gebrochuurd
Wij bundelen uw boekje met twee sterke nietjes in de rug. Daarna wordt het gevouwen naar het uiteindelijke formaat.

·         Hardcover Wire-O
Een hardcover Wire-O is een boek waarbij een witte, zwarte of metaal spiraalbinding in een harde kaft wordt geplaatst. Dit heeft een nette uitstraling en heeft een snelle productietijd. 

·         Wire-O
Bij een wire-o boek wordt het papier stevig ingebonden door middel van een metalen ringband- of spiraalbinding. Deze inbindmogelijkheid is geschikt voor een boekwerk met veel bladzijden. 

kookboek-afwerking

Persoonlijk kookboek drukken bij Drukwerknodig

Uw kookboek drukken in een aantal simpele stappen? Dat kan bij Drukwerknodig! De stappen zijn als volgt:

1.       Upload uw PDF.

2.       Kies de gewenste afwerking

3.       Kies papieropties

4.       Wij gaan direct voor u aan de slag, zodra u op ‘bestellen’ drukt!

U kunt er ook voor kiezen om uw PDF te laten controleren door onze professionals. Zo weet u altijd zeker dat uw kookboek voldoet aan de aanleverspecificaties en weten we zeker dat uw boek gedrukt wordt naar uw wensen.

kookboek-printen

De beste service en kwaliteit

Alle boeken worden gedrukt in onze eigen uitgebreide drukkerij in Groningen. Doordat wij volledig zicht hebben op het gehele productieproces staan wij garant voor de beste kwaliteit. Ieder product wordt door ons gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer deze niet voldoende is, wordt uw boek herdrukt.

Wilt u maatwerk? Neem dan contact met ons op. Ook voor onduidelijkheden en vragen kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. Onze professionals helpen u graag verder.

kookboek-maken