Kuchschermen

kuchscherm-corona

Kuchschermen

Een kuchscherm is een plexiglazen wand die u kunt gebruiken om luchtwegen af te schermen, om op die manier de kans op het overdragen van een besmetting te verkleinen. Deze kuchschermen zijn op meerdere plaatsen te gebruiken. Denk hierbij aan bij de kassa van een winkel, op een balie, op kantoor of in de horeca. Kuchschermen zijn 75 centimeter hoog en te verkrijgen in verschillende breedtes.

  • Verschillende formaten
  • Eenvoudig op te zetten
  • Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
Direct bestellen

Formaten kuchschermen

Zoals hierboven benoemd, zijn kuchschermen over het algemeen 75 centimeter hoog. Bij Drukwerknodig kunt u kuchschermen bestellen in drie verschillende breedtes: 60, 70 en 80 centimeter. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om met behulp van een koppelstukje meerdere schermen aan elkaar te verbinden. Op deze manier is het mogelijk om één grote afscheidingswand te creëren, wanneer u bijvoorbeeld met meerdere mensen aan een groot bureau of tafel wilt zitten.

Verschillende toepassingen

Kuchschermen kunnen gebruikt worden in verschillende toepassingen. U kunt deze bijvoorbeeld neerzetten bij de kassa van uw winkel, om de veiligheid van uw caissières te waarborgen. Ook zijn deze bruikbaar voor op een kantoor. Wanneer meerdere mensen aan een groot bureau zitten, kan een kuchscherm de luchtwegen tussen deze personen afschermen waardoor de kans op een besmetting verkleind wordt. Ook kunnen kuchschermen worden ingezet in het onderwijs, door bijvoorbeeld een of meerdere schermen voorop het bureau van de leerkracht te zetten. Ten slotte zijn de kuchschermen ook in de horeca inzetbaar. Denk hierbij aan een scherm voor bij het afrekenen, of om mensen die bij elkaar aan een tafeltje zitten van elkaar of anderen af te schermen.

Levertijd

Wanneer u een kuchscherm bestelt, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk geleverd krijgen. Bij Drukwerknodig ontvangt u uw kuchschermen doorgaans binnen een week na het bestellen. Heeft u uw bestelling eerder nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. De verwachte levertijd is dan slechts vier werkdagen.

Heeft u een vraag over de levering, of bent u op zoek naar maatwerk spatschermen? Neem dan contact met ons op. In overleg is er vaak veel mogelijk!