Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kuchschermen

Een kuchscherm is een plexiglazen wand die u kunt gebruiken om de kans op het overdragen van een besmetting te verkleinen. Deze kuchschermen zijn op meerdere plaatsen te gebruiken. Denk hierbij aan bij de kassa van een winkel, op een balie, op kantoor of in de horeca. Kuchschermen zijn 75 centimeter hoog en te verkrijgen in verschillende breedtes.

  • Verschillende formaten
  • Eenvoudig op te zetten
  • Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Optioneel: doorgeefluik
Direct bestellen
kuchscherm-corona

Formaten kuchschermen

Onze plexiglazen spatschermen zijn allemaal 75CM in de hoogte. Bij Drukwerknodig kunt u deze kuchschermen bestellen in drie verschillende soorten breedtes. De breedtes die wij aanbieden zijn:

  • 60x75 centimeter
  • 70x75 centimeter
  • 80x75 centimeter

Naast de variatie in breedtes van onze plexiglas wanden, bieden wij ook de mogelijkheid om de kuchschermen met elkaar te verbinden waardoor u op een simpele manier een lange afscheidingswand kan creëren. Hoe wij dat doen? Simpel, bij iedere bestelling heeft u namelijk de mogelijkheid om ervoor te kiezen om een koppelstukje te bestellen. Deze zorgt ervoor dat u de spatschermen met elkaar kan verbinden. Deze mogelijkheid komt goed van pas als u bijvoorbeeld met meerdere mensen aan een groot bureau of tafel wilt zitten. Bent u dringend opzoek naar speciale opties voor uw scheidingsscherm? Neem dan contact met ons op! 

Bestel direct je kuchschermen!

Verschillende toepassingen kuchwand

Kuchschermen kunnen tegenwoordig in veel situaties worden gebruikt. Het is beschermend bij het pinnen aan de kassa, bij de balie van uw kantoor en in het onderwijs kan het zelfs gebruikt worden. Het is ook erg bruikbaar in de horeca. Je kan met deze handige kuchschermen je personeel beschermen bij het afrekenen en aan de bar. Je kan ook met onze scheidingswanden makkelijk mensen afscheiden die met elkaar aan tafel zitten of anderen af te schermen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Plexiglazen schermen bieden nog meer voordelen, plexiglas is licht en dus makkelijk te verplaatsen. Dit kan goed van pas komen wanneer u een mobiele werkplek heeft. Onze spatschermen zijn van duurzaam materiaal gemaakt. 

Levertijden

Wanneer u een kuchscherm heeft besteld, wilt u deze zo snel mogelijk geleverd krijgen. Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw spatscherm zo snel mogelijk in onze fabriek klaar te hebben en te verzenden. Wanneer het een urgente zaak is dan kunt u kiezen voor de spoedlevering. Over deze levertijd kunt hier contact opnemen.

Direct bestellen
Bestel direct je kuchschermen!