Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Linnen tas met foto

Bent u op zoek naar uw eigen linnen tas met foto? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw eigen katoenen tas laten bedrukken. Met uw eigen design ontwerpt u gemakkelijk een gepersonaliseerde katoenen tas met foto. Laat direct een linnen tas met foto bedrukken!

  • Hoge kwaliteit
  • Lange hengsels
  • Full-colour bedrukking
  • Makkelijk te ontwerpen
Bedruk direct linnen tas met foto
linnen-tas-bedrukken

Duurzame linnen tas met foto

Met uw gepersonaliseerde linnen tas zijn plastic tasjes verleden tijd. Hiermee maakt u dus ook een duurzame keuze. Door de hoge kwaliteit van de linnen tas gaat je tas ook lang mee. Dit komt omdat er uitsluitend gedrukt wordt op tassen met hoge ‘grammage’.

Een linnen tas met foto is een leuk idee voor een cadeau, of gewoon voor jezelf. De tas is makkelijk op te vouwen en mee te nemen en heeft genoeg ruimte voor boodschappen of andere spullen. Door de lengte van de hengsels is de linnen tas ook prettig om de schouders te dragen.

Bedruk direct linnen tas met foto
linnen-tas-bedrukken

Hoe ontwerp ik mijn linnen tas met foto?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw eigen linnen tas ontwerpen met eigen foto’s, teksten en/of logo’s. Volg onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen linnen tas met foto:

1.    Open onze Online Editor
2.    Upload de foto(‘s) die u wilt gebruiken voor uw ontwerp
3.    Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
4.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Bedruk direct linnen tas met foto
linnen-tas-bedrukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw linnen tas met foto zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product binnen 2 dagen in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Bedruk direct linnen tas met foto
linnen-tas-bedrukken

Gerelateerde producten

Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
mokken-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 2,99 - € 6,65 per stuk
flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,02 - € 1,14 per stuk