Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Luxe visitekaartjes

Luxe visitekaartjes maken doet u gemakkelijk en snel bij Drukwerknodig. Via onze Online Editor is het mogelijk om uw eigen teksten en logo's te drukken op uw visitekaartjes. Dit zorgt ervoor dat u uw visitekaartjes een luxe uitstraling kunt geven. Ontwerp direct via onze Online Editor uw eigen luxe visitekaartjes, of lever een PDF-bestand aan. 

  • Gemakkelijk visitekaartjes maken in onze Online Editor
  • Visitekaartjes drukken in kleine en grote oplages
  • Wordt gedrukt met hoge kwaliteit
  • Diverse papiersoorten
Visitekaartjes drukken
Luxe visitekaartjes

Luxe visitekaartjes maken

Een visitekaartje is de perfecte manier om uw contactgegevens achter te laten. Drukwerknodig heeft verschillende manieren om uw visitekaartjes te maken. Bij Drukwerknodig kunt u ervoor kiezen om uw visitekaartjes in rechthoekige vorm te laten drukken of om ze met afgeronde hoeken te laten maken.

Daarnaast zijn de visitekaartjes enkelzijdig full color (4/0) en dubbelzijdig full color (4/4) te bestellen. Op de visitekaartjes kunt u zelf uw contactgegevens en uw logo zetten voor een luxe uitstraling. Visitekaartjes worden standaard gedrukt op het formaat 8,5 x 5,5 cm en zijn al te drukken vanaf een oplage van 50 stuks. 

Visitekaartjes drukken
Luxe visitekaartjes maken

Hoe kan ik mijn eigen luxe visitekaartjes maken?

Bij Drukwerknodig kunt u eenvoudig en snel uw eigen luxe visitekaartjes maken. Volg de onderstaande stappen om uw visitekaartjes te ontwerpen: 

  1. Kies het formaat van de visitekaartjes en kies of u ze enkelzijdig of dubbelzijdig wilt laten drukken. 
  2. Open de Online Editor en upload uw logo en bijpassende foto's en plaats deze in het bestemde veld op uw visitekaartjes. 
  3. Zorg voor een luxe uitstraling door het toevoegen van cliparts en een unieke achtergrond. 
  4. Kies uit de verschillende materiaalsoorten van Drukwerknodig en rond de bestelling af. 
  5. Wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk naar u toekomt! 

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat! 

Visitekaartjes drukken
Luxe visitekaartjes

Materiaalopties voor visitekaartjes :

Wanneer u uw luxe visitekaartjes laat drukken heeft u meerdere papieropties om er voor te zorgen dat u uw visitekaartjes een luxe uitstraling kunt geven. 

PapierBeschrijving
350 grams invercote creatoExtra stevig gecacheerd papier (achterkant beschrijfbaar).
300 grams motifExtra stevig ongestreken HVO papier. Is extra wit en heeft een open structuur.
300 grams biotopOngestreken papiersoort, créme kleurig (beschrijfbaar).
300 grams gloss mcGestreken papiersoort, glanzend.
300 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel.
283 grams kraftKraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
260 grams invercote creatoTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
Visitekaartjes drukken
Luxe visitekaartjes materiaal

Levertijden en service:

Doordat wij bij Drukwerknodig onze producten in eigen huis maken, kunnen wij de snelste levering garanderen. Wanneer u de visitekaartjes voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 werkdagen in huis verwachten. Wilt u de goedkope visitekaartjes zo snel mogelijk geleverd hebben? Dan kunt u kiezen voor een spoedlevering. Dit houdt in dat de visitekaartjes binnen 2 werkdagen bij u thuis geleverd zijn. 

Komt u er niet uit? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij zijn elke werkdag bereikbaar van 08:00 tot 21:00.

Visitekaartjes drukken