Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Maatwerk boeken voor architecten

Bent u architect en op zoek naar een drukkerij die gespecialiseerd is in producten zoals monografieën, tentoonstellingscatalogi, architectuurtijdschriften, jaarboeken, bidbooks, presentatieboeken, portfolioboeken en projectboeken? Zoek dan niet verder. Bij Drukwerknodig bieden we professionele, op maat gemaakte boeken speciaal voor architecten.

Wilt u maatwerk? Neem dan gelijk contact op met onze klantenservice.

 • Begeleiding van A tot Z
 • Geen chemische processen
 • Maatwerk opties en afwerkingen
 • Minimale ecologische voetafdruk
 • Totaal pakket aan architecten drukwerk
Neem contact op
Maatwerk boeken voor architecten

Duurzaam drukken

Onze drukkerij legt een sterke nadruk op duurzaamheid. Als toonaangevende speler in de industrie nemen wij onze verantwoordelijkheid serieus om bij te dragen aan een groenere toekomst. Daarom hebben we geïnvesteerd in de nieuwste milieuvriendelijke technologieën en processen, zodat onze productie minimale impact op het milieu heeft.

Onze indrukwekkende productiefaciliteit van 13.000 vierkante meter is daarnaast ook gericht op efficiëntie en kwaliteit. Doordat alle stappen van productie tot afwerking intern worden uitgevoerd, kunnen we elk detail nauwlettend controleren. Dit stelt ons in staat om consistent hoge kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Ook vermijden wij het gebruik van chemische stoffen in ons productieproces en streven naar efficiëntie om afval te minimaliseren. Verder hebben we onze verpakkingsprocedure aangepast om plastic te verminderen en te kiezen voor duurzame kartonverpakkingen, in lijn met ons streven naar een groenere verzendmethode.

 • Geen chemische processen
 • Milieuvriendelijke materialen 
 • Minimale ecologische voetafdruk
Contacteer ons
Duurzaam drukken architect boeken

Wat is een projectboek?

Een projectboek is de manier om informatie te verzamelen en het organiseren van alle relevante informatie met betrekking tot een specifiek project. Deze projectboeken bevatten technische details, bouwtekeningen, specificaties, budgetten, planningen en andere essentiële documentatie die nodig zijn voor het ontwerp, bouw en het beheer van een project.

Waarom een projectboek bij Drukwerknodig?

Een projectboek laten maken bij Drukwerknodig biedt enorme voordelen in diverse situaties, zoals bij presentaties aan potentiële investeerders, het werven van nieuwe talenten en het managen van lopende projecten.

Deze boeken bevatten niet alleen technische informatie; ze weerspiegelen uw visie, expertise en identiteit. Met indrukwekkende afbeeldingen die uw projecten tot leven brengen en gedetailleerde teksten die de visuele impact versterken, zijn projectboeken van Drukwerknodig van onmisbare waarde voor architectenbureaus.

Neem contact op
Wat is een projectboek?

Presentatieboeken bedrukken

Presentatieboeken zijn niet alleen een middel om uw projecten te tonen; ze zijn een weerspiegeling van uw professionaliteit en creatieve visie. Wij bij Drukwerknodig begrijpen dat presentatieboeken een cruciale rol spelen bij het overtuigen van potentiële klanten en het winnen van nieuwe opdrachten.

Of het nu gaat om conceptuele presentatieboeken of portfolio presentatieboeken, met onze bekroonde high-end drukpersen kunnen wij de kwaliteit en functionaliteit bieden die u van ons verwacht. Dit in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen en nauwkeurige afwerkingen zorgen wij ervoor dat uw boek een professionele uitstraling heeft die uw werk op de best mogelijke manier presenteert.

Daarnaast begrijpen we het belang van personalisatie. Om deze reden bieden we een scala aan aanpasbare opties, variërend van duurzame materiaalkeuze tot afwerkingsdetails, zodat uw presentatieboek perfect aansluit bij uw stijl en merkidentiteit.

Portfolioboek maken

Chris Russell is met meer dan 20 jaar uw ervaren partner in het perfectioneren van uw portfolioboeken. Met een uitgebreide selectie van maatwerk afwerkingen, formaten en milieuvriendelijke materialen, bieden wij oplossingen die uw portfolio de impact geven die het verdient. Onze expertise in personalisatie zorgt ervoor dat uw boek opvalt en een blijvende indruk maakt bij elke presentatie.

Contacteer ons
Presentatieboek bedrukken bij Drukwerknodig

Drukwerkmogelijkheden voor architectenbureaus

Naast project-, presentatie- en portfolioboeken bieden wij u een uitgebreid assortiment aan drukwerkmogelijkheden voor architecten. Of het nu gaat om het bedrukken van diepgaande monografieën of het creëren van prachtige catalogi voor tentoonstellingen, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die uw visie op overtuigende wijze presenteren.

Daarnaast streven wij ernaar architecten te voorzien van een volledig scala aan drukwerkproducten die hun werk op alle fronten ondersteud. Dit omvat onder andere architectuurtijdschriften die de nieuwste ontwikkelingen in de branche in kaart brengen, jaarboeken die de mijlpalen van uw architectenbureau documenteren, en bidbooks die uw projecten in het best mogelijke licht presenteren.

Heeft u ander drukwerk nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan producten zoals banners, posters of visitekaartjes. Bezoek onze website om het drukwerk te vinden dat u nodig hebt om uw reputatie binnen de architectuurindustrie te versterken.

Neem contact op
Drukwerkmogelijkheden voor architectenbureaus

Voordelen van Drukwerknodig

Bij Drukwerknodig zijn er veel voordelen als het gaat om het drukken van boeken op maatwerk. Hieronder zijn nog een paar voordelen uitgelicht:

 • Unieke ontwerpen en lay-outs: Of het nu gaat om complexe architectonische tekeningen of elegante fotoboeken, wij bieden op maat gemaakte ontwerpen die voldoen aan de specifieke wensen van de klant.
 • Keuze uit materialen: Van luxe hardcover opties tot duurzame, gerecyclede papiersoorten, wij bieden een breed scala aan materiaalkeuzes om aan elke voorkeur te voldoen.
 • Speciale afwerkingen: Denk aan spot-UV, foliedruk, reliëfdruk en andere premium afwerkingen die uw boek een onderscheidende uitstraling geven.
 • Persoonlijke begeleiding: Ons team van deskundige grafische ontwerpers en drukexperts staat klaar om u te adviseren en begeleiden bij elke stap van het proces, van concept tot voltooiing.
 • Flexibiliteit in oplage: Of u nu één enkel luxe exemplaar nodig heeft of een grote oplage voor bredere distributie, wij passen ons aan uw behoeften aan.

Ons werk: STATE of architecture

Vanuit STATE of architecture kregen wij de opdracht om een portfolioboek te drukken. Wij hebben een dik boek vervaardigd met een zwarte leren omslag en preeg.

Het boek bevatte voornamelijk afbeeldingen van gebouwen die door STATE of architecture zijn ontworpen. Deze afbeeldingen zijn scherp en gedetailleerd geprint, wat de kwaliteit van ons drukwerk en de expertise van STATE of architecture uitstekend weergaf.

Contacteer ons
Voordelen van Drukwerknodig