Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Magazine drukken

Wilt u een magazine drukken? Dit kan snel en eenvoudig bij Drukwerknodig! Onze drukkerij is gespecialiseerd in het drukken van magazines en andere boekwerken. Zo weten we zeker dat uw magazine van hoge kwaliteit is! Upload uw bestand en laat het magazine drukken.

  • Diverse formaten en papiersoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Scherpe prijzen
  • Hoge drukkwaliteit
Begin direct
magazine-drukken

Waarom een magazine drukken?

U kunt makkelijk een magazine laten drukken bij Drukwerknodig. De magazines worden in eigen huis gedrukt, hierdoor hebben wij controle op het hele productieproces. Zo weten wij zeker dat de magazines de gewenste kwaliteit hebben. 

U heeft keuze uit verschillende inbindmethodes. Voor het drukken van magazines wordt het gebrocheerde boek het meest gekozen. Dit is een magazine zoals u het kent: ingebonden met twee nietjes in de rug. Voor een wat luxere uitstraling, kunt u ervoor kiezen om uw magazine te laten drukken met een hardcoversoftcover, of Wire-O binding.

Begin direct
magazine-printen

Hoe een magazine drukken?

Bij Drukwerknodig kunt u in een paar stappen een magazine laten drukken:

  1. Kies een van onze inbindwijzen. U heeft keuze tussen een gebrocheerd, hardcover, softcover of Wire-O binding
  2. Stel het magazine naar wens samen. Kies hierbij de bedrukking van het binnenwerk en omslag
  3. Lever een PDF-bestand aan of een open bestand van Adobe InDesign, Photoshop of Ilustrator
  4. Is het magazine klaar? Rond de bestelling af en krijg uw magazine opgestuurd!

Wilt u weten wat de eisen zijn van het aanleveren van een PDF-bestand? Bekijk onze aanleverspecificaties voor de voorwaarden.

Begin direct
magazines-bedrukken

Snel en goedkoop een magazine drukken

Bij Drukwerknodig kunnen wij efficiënt magazines drukken. De magazines drukken wij in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit en snelle productie garanderen. Voor de magazines verstuurd worden, worden deze gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor zult u ons drukwerk altijd in goede orde ontvangen!

Ook bieden wij de optie om voor spoedproductie te gaan. Uw bestelling krijgt dan prioriteit over onze andere bestellingen. De magazines verzenden wij naar het opgegeven adres of worden afgehaald bij een afhaalpunt. Ook kunt u het magazine bij ons afhalen in Groningen. Wilt u weten hoelang het drukken van het magazine precies duurt? Kijk dan bij onze actuele levertijden voor meer informatie.

Begin direct
magazines-drukken

Volumekorting magazines drukken

Wilt u meerdere magazines drukken? Dan krijgt u volumekorting! Deze korting wordt automatisch berekend bij het afronden van de bestelling. Doordat wij in eigen huis produceren, is het mogelijk om de magazines voor een goedkope prijs te bedrukken. 

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Onze klantenservice helpt u verder! U kunt bellen, mailen of chatten. 

Gerelateerde producten

geniet-gebrocheerd-boek-drukken

Boek (geniet)

v.a. € 0,81 - € 5,81 per stuk
softcover-boek

Boek (softcover)

v.a. € 2,71 - € 16,59 per stuk
boek-wire-o-drukken

Boek (Wire-O)

v.a. € 1,36 - € 14,87 per stuk
hardcover-boek-drukken

Boek (hardcover)

Populair
v.a. € 5,74 - € 24,63 per stuk