Magazine drukken

Heeft u een magazine ontworpen en wilt u dit magazine drukken? Dat kan bij Drukwerknodig! Onze interne drukkerij is gespecialiseerd in het drukken van magazines en andere boekwerken. Doordat al onze periodieke bladen in eigen huis worden gedrukt kunnen wij razendsnel leveren en zijn onze magazines van constante topkwaliteit.  

  • Diverse formaten en papiersoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Scherpste prijzen
  • Kodak drukkwaliteit
Magazine drukken
magazine-drukken

Magazine drukken in kleine of grote oplage

Wij maken gebruik van digitale drukpersen voor het produceren van onze glossy magazines. In tegenstelling tot traditioneel off set drukwerk , rekenen wij geen hoge opstartkosten. Bij Drukwerknodig kunt u al zeer voordelig een magazine laten drukken vanaf een kleine oplage van 1 stuk! Ook grote oplages magazines printen is voor ons geen probleem, wij hebben van elke machine in onze productie er minimaal twee staan waardoor wij ook in drukke periodes zeer snel kunnen leveren!

Verschillende papiersoorten en afwerkingen

Wanneer u magazines laat drukken, heeft u de keuze uit veel verschillende opties, zoals: formaten, inbindmethodes en de soorten bedrukkingen.

Formaten

Wilt u een klein magazine laten drukken, of kiest u toch voor een groot formaat? Genoeg keuze bij Drukwerknodig! Wij bieden de formaten 170x240, A4, A5 en A6 aan. Daarnaast hebben we ook de vierkante formaten 300x300, 210x210 en 148x148.

Inbindmethodes

De meest voor de hand liggende inbindmethode voor magazines is natuurlijk het gebrocheerde boek. Dit is een magazine zoals u het kent: ingebonden met twee nietjes in de rug. Wilt u een wat luxere uitstraling geven aan uw magazine dan kan het ook mooi zijn een magazine te laten drukken met bijvoorbeeld een hardcoversoftcover, of wire-o binding.

Magazine in full-color of toch zwart/wit? 

Ten slotte heeft u nog de keuze voor verschillende bedrukkingen. In de meeste gevallen raden wij een dubbelzijdig full-color magazine aan. In sommige gevallen is dubbelzijdig zwart, enkelzijdig full-color en enkelzijdig zwart mooier. U kunt tussen deze bedrukkingen kiezen tijdens het bestellen.

tijdschrift-printen

Hoe ontwerp ik een magazine?

Een magazine ontwerpen is lang niet zo lastig als altijd gedacht is. Wij raden u a aan om met Adobe InDesign te werken. Hiervoor hebben we sjablonen op de site staan, zodat u er zeker van bent dat uw bestand het juiste formaat heeft. Deze sjablonen kunt u vinden op de productpagina’s.

Magazine maken in Word

Ook kunt u ervoor kiezen om een magazine te maken in Microsoft Word. Houd er wel rekening mee dat, wanneer u uw bestand opslaat als pdf, het bestand dient te voldoen aan onze aanleverspecificaties.

Afloop toevoegen aan Word

Afloop toevoegen aan Word gaat iets ingewikkelder dan in Adobe InDesign, maar is ook zeker wel te doen. Onze producten hebben standaard een afloop van 3 millimeter. In Word kunt u dit toevoegen aan de hoogte en breedte van uw document, door bovenin uw Word-bestand te klikken op het kopje “Indeling”. Hier kunt u bij “Formaat” kiezen voor “Meer papierformaten”. Vervolgens kunt u 3 millimeter toevoegen aan de breedte en de hoogte.

tijdschrift-maken

Goedkoop magazine drukken

Een magazine drukken kan bij Drukwerknodig heel goedkoop. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 150 professionele werknemers, kunnen wij zeer efficiënt magazines drukken. Wij produceren alle magazines in onze eigen moderne drukkerij. Zo heeft u al een kleine oplage van 1 exemplaar magazine vanaf €5,20. Wanneer u een grote oplage magazines laat drukken, wordt dit nog veel goedkoper. Zo heeft u al 500 magazines vanaf €0,21 per stuk! Wilt u meer dan 500 magazines laten drukken? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Doordat wij een eigen modern productiecentrum hebben, kunnen we ook nog eens perfecte kwaliteit garanderen. Voordat onze magazines verstuurd worden, worden deze eerst gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer deze niet voldoende is, herdrukken wij uw magazine. Hierdoor zult u dus altijd drukwerk ontvangen met de hoogste kwaliteit!

tijdschrift-bestellen

Snelste levertijd

Bij de beste kwaliteit hoort natuurlijk ook de snelste levertijd. Bij Drukwerknodig begrijpen we dit maar al te goed. Wanneer u voor 12:00 uur bestelt, heeft u uw tijdschrift 3 werkdagen later al in huis! Wilt u hem nog sneller ontvangen? Kies dan voor een spoedlevering. U krijgt uw tijdschrift dan 2 werkdagen later.

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Of heeft u uw tijdschrift per sé morgen nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg is er vaak veel mogelijk. Onze professionals helpen u graag direct verder!

levertijden-tijdschrift