Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Makelaarsborden bedrukken

Staat uw huis te koop, of wilt u iets onder de aandacht brengen in uw omgeving? Laat dan makelaarsborden bedrukken met uw eigen foto’s en teksten door een specialist! Bij Drukwerknodig bent u verzekerd van de snelste levertijden en de beste kwaliteit!

  • UV- en waterbestendig
  • Full color bedrukking
  • In V-vorm en diverse twistervormen
  • Snelle levering
Makelaarsborden bedrukken
makelaarsborden-bedrukken

Mogelijkheden van makelaarsborden

U kunt makelaarsborden laten bedrukken voor meerdere doeleinden. Het meest bekende gebruik is voor de verkoop of verhuur van huizen. Toch worden makelaarsborden voor vele andere doeleinden ook gebruikt. Zo wordt het vaak als promotiemiddel gebruikt voor speciale gelegenheden. Een bedrukt makelaarsbord is bijvoorbeeld ook heel leuk bij de geboorte van een kindje. Ook is het een leuk promotiemiddel om bijvoorbeeld een evenement mee aan te kondigen. Dit zal veel meer opvallen dan bijvoorbeeld posters of flyers!

Makelaarsborden bedrukken
makelaarsbord-bedrukken

V-vorm of twistervorm

U heeft bij het bedrukken van makelaarsborden de keuze tussen een V-vorm en een twister-vorm. De V-vorm makelaarsborden zijn het meest bekend. Deze vorm staat als een V op uw raam, waardoor het van beide kanten goed te bekijken is.

De twistervorm is een luxere variant van het makelaarsbord. Ook dit bord staat als een V op uw raam, maar heeft als extra aandachtstrekker een vorm in het midden van het bord. Deze vorm kan draaien door bijvoorbeeld de wind, of door luchtverplaatsing van voorbijgangers. Hierdoor valt uw makelaarsbord nog meer op!

Beide soorten zijn volledig UV- en waterbestendig, waardoor ze hun kleur en vorm bij alle weersomstandigheden behouden.

Makelaarsborden bedrukken
makelaarsborden-twistervorm

Verschillende formaten

Al onze makelaarsborden printen we in principe in het formaat 1000 x 700 millimeter. Dit formaat is uit onze ervaringen gebleken het stevigst te zijn en gaat dus het langste mee. Mocht u toch op zoek zijn naar een ander formaat, dan kunt u contact opnemen met ons moederbedrijf Chris Russell. Bij Chris Russell wordt maatwerk verzorgd van alle producten van Drukwerknodig.

Bij de twistervormen heeft u de keuze uit drie verschillende modellen. Deze zijn als volgt:

  • 1000 x 700 mm cirkel
  • 1000 x 700 mm huis
  • 1000 x 700 mm ruit
Makelaarsborden bedrukken
makelaarsborden-printen

Makelaarsborden bestellen

Het bestellen van makelaarsborden is zeer eenvoudig bij Drukwerknodig. U kunt eenvoudig uw PDF via onze website uploaden. Vervolgens kunt u een aantal opties, zoals afwerkingen van uw makelaarsborden kiezen. Twijfelt u of uw pdf drukklaar is? Bekijk dan onze aanleverspecificaties. U heeft ook de keuze om tegen een kleine meerprijs uw bestand te laten controleren door een van onze professionals. Wij beginnen direct met het bedrukken van uw order!

Bij Drukwerknodig worden alle producten in ons eigen productiecentrum gedrukt. Hierdoor hebben wij volledig zicht op het productieproces van begin tot eind. Ieder product wordt op kwaliteit gecontroleerd door ons. U zult dus altijd de optimale kwaliteit makelaarsborden ontvangen. Daarnaast garanderen wij u de beste service, scherpste prijzen en snelle levertijden!

Heeft u vragen of onduidelijkheden? Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag direct verder!