Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Menukaart ontwerpen

Wilt u zelf een menukaart ontwerpen, voor in uw restaurant, een verjaardag of een kerstdiner? Het is natuurlijk ook mogelijk om een drankenkaart of spijskaart te ontwerpen voor in uw restaurant. Met behulp van onze handige Online Editor ontwerpt u snel en eenvoudig zelf een menukaart. Wij bedrukken uw eigen ontworpen menukaarten in grote en kleine oplages, heel voordelig al vanaf 5 stuks!

  • Diverse afwerkingen
  • Verschillende formaten en vouwwijzen
  • Kleine oplages mogelijk, al vanaf 5 stuks!
  • Zeer voordelig
Begin Direct!
Menukaart ontwerpen

Gemakkelijk uw eigen menukaart ontwerpen

Bij Drukwerknodig is het mogelijk om heel gemakkelijk uw eigen menukaart ontwerpen en vervolgens af te laten drukken. Het zelf ontwerpen van menukaarten kost niets extra. In onze Online Editor kunt u heel gemakkelijk uw eigen menukaart ontwerpen. Zo kunt u teksten, foto’s, decoraties en achtergronden aanpassen. Volg het stappenplan en ontwerp de mooiste menukaart!

  1. Open onze Online Editor
  2. Kies uit de verschillende opties
  3. Upload afbeeldingen
  4. Voeg decoraties en tekst toe
  5. Ontwerp de perfecte menukaart!
  6. Rond de bestelling af en krijg uw menukaart toegestuurd

Het is ook mogelijk om in eigen software bestanden aan te leveren, controleer dan wel of het bestand aan de aanleverspecificaties voldoet. Twijfelt u, dan kunt u het bestand ook laten controleren tegen een kleine meerprijs.

Direct uw menukaart ontwerpen

Afwerkingen

Om uw eigen ontworpen menukaart de perfecte afwerking te geven, is het mogelijk om verschillende opties te kiezen. Naast het formaat en de vouw wijze, kunt u ook de bedrukking, het papiersoort en de afwerking van uw menukaart kiezen. We bieden veel keuze, voor ieder wat wils! Zo kunnen we in zowel ‘black’ als in ‘color’ printen. Begin direct met het ontwerpen van de menukaart.

menukaart ontwerpen kleur

Volumekorting menukaart drukken

Voor zowel kleine als grote oplages is het mogelijk om uw menukaart ontwerpen af te laten drukken bij Drukwerknodig. Wanneer u kiest voor meerdere menukaart-afdrukken met hetzelfde ontwerp, kunnen we deze voordeliger produceren en profiteert u van volumekorting op het subtotaal bedrag van uw bestelling. Bereken direct uw voordeel door het samenstellen van uw menukaart via de configurator.

Snel uw menukaart ontwerp afdrukken

Drukwerknodig beschikt over een eigen productiehal. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden en goede kwaliteit bieden. Ook voor uw menukaarten! Wanneer u de menukaarten nog sneller nodig heeft, kies dan voor een spoedlevering. U kunt hier de actuele levertijden bekijken.

Begin met ontwerpen
Menukaart ontwerpen snelle levering

Gerelateerde producten

flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,01 - € 1,12 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,05 - € 1,07 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk