Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Menukaart voorbeelden

Bent u opzoek naar menukaart voorbeelden of naar inspiratie voor wat er op uw menukaart moet staan? Wij kunnen u enkele voorbeelden geven over hoe u uw menukaarten kan samenstellen.
Bij Drukwerknodig kunt u zelf u eigen menukaarten samenstellen. Zo kunt u uit verschillende formaten en afwerkingen kiezen. U kunt ook heel gemakkelijk uw eigen afbeeldingen toevoegen.

  • Verschillende formaten en vouwwijzen
  • Zeer voordelig
  • Kleine oplages mogelijk, al vanaf 5 stuks!
  • Diverse afwerkingen
Begin direct
menukaart voorbeelden

Ontwerp voorbeeld menukaart

Er zijn verschillende manieren hoe uw de menukaarten kunt ontwerpen. Zo kunt u de naam van de familie op de voorkant van het menu zetten. Of voor een verjaardagsdiner, kunt u door het menu heen kunt verschillende foto’s van de jarige plaatsen. U kunt ook voor heel simpel gaan, en alleen icoontjes gebruiken om de kaart op te leuken. Heeft u nog steeds inspiratie voor een menukaart ontwerpen? Hiernaast kunt u een voorbeeld van een menukaart zien.

Start met ontwerpen
menukaart voorbeeld

Verschillende afwerkingen menukaarten

Er zijn verschillende manieren hoe u uw menukaart kan samenstellen. U kan uit verschillende formaten en vouw wijzes kiezen voor uw menukaart. De formaten gaan vanaf A6 tot en met A3. 
Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende bedrukkingen. Deze kunnen een dubbelzijdig zwart (1/1), enkelzijdig zwart(1/0), dubbelzijdige full color (4/4) of een enkelzijdige full color (4/0) bedrukking zijn. en kiest u van welk papier uw menukaart wordt gemaakt, hiervan bieden wij ook ruim keuze. 

Begin direct met het samenstellen van uw menukaart.

Voorbeeld van hoe u menukaarten maakt bij Drukwerknodig

U kunt gemakkelijk en snel menukaarten ontwerpen en laten drukken. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies het juiste formaat menukaart
  2. Start met een leeg ontwerp 
  3. Voeg tekst, foto’s en decoraties naar wens toe
  4. Is het ontwerp klaar? Rond de bestelling af en krijg uw menukaarten thuisgestuurd!

Heeft u al een ontwerp in een ander programma gemaakt? Het is ook mogelijk om een iegen PDF-bestand aan te leveren. Controleer wel goed wat onze aanleverspecificaties zijn.
 

Begin meteen
Voorbeeld menukaarten

Levertijden

Bij Drukwerknodig bent u verzekerd van snelle levertijden. Dit kan omdat wij zelf beschikken over een productiehal. Hierdoor kunnen wij ook de hoogste kwaliteit waarborgen. Kijk hier voor de actuele levertijden. Heeft u de menukaarten sneller nodig? Kies dan voor de spoedlevering!

Gerelateerde producten

flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,01 - € 1,12 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,05 - € 1,07 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk