Menukaarten maken

menukaarten

Menukaarten maken

Maak een geweldige eerste indruk met een mooi vormgegeven menukaart! Menukaarten maken voor uw restaurant of café? Bij Drukwerknodig kunt u menukaarten maken met uw eigen design. Doordat uw menukaarten worden gedrukt in eigen huis, kunnen wij de kwaliteit van uw bestelde menukaarten waarborgen en is er een 100% kwaliteitsgarantie.  

  • Kleine oplages mogelijk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Razendsnel gedrukt
  • Spoedlevering mogelijk
Start direct

Menukaarten maken

Het nieuwe seizoen komt er aan en uw menukaart wisselt mee. Het is dus van groot belang dat uw menukaarten en netjes en verzorgd uitzien. Menukaarten zijn toch altijd een soort van het visitekaartje van uw bedrijf. Uw klanten zullen zich het herinneren en als het is bevallen komen ze terug! Begin dus meteen met het maken van uw menukaart en maak de finishing touch!

Menukaarten bedrukken op een ander formaat

U kunt uw menukaart bedrukken op verschillende formaten. U heeft de keuze uit kleine en grote formaten met verschillende vouwwijzen. Drankenkaarten, spijskaarten en menukaarten zijn standaard te verkrijgen in de volgende formaten:

  • 100x 210 mm
  • A5 (148 mm x 210 mm)
  • A6 (105 mm x 148 mm)

Menukaart bedrukken op een ander formaat of een ander ontwerp? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice wij helpen u graag met het vinden van uw ideale menukaart.

menukaart-1

Menukaarten ontwerpen

Menukaarten bedrukken en zelf maken is erg gemakkelijk door onze eigen Online Editor. Begin direct met het opmaken van uw menukaarten door de Editor te openen. U kunt nu kiezen om uw foto te uploaden en eventueel filters en decoraties toe te voegen aan uw ontwerp. Heeft u uw ontwerp al helemaal klaar? Kies dan voor het uploaden van een pdf-bestand.