Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Menukaarten maken

Maak een geweldige eerste indruk met een mooi vormgegeven menukaart! Menukaarten maken voor uw restaurant of café? Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk menukaarten maken. Upload direct eigen foto’s en/of PDF-bestanden of ontwerp in een eigen ontwerpprogramma.

Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen we kwaliteit en een snelle levertijd garanderen. Hierdoor bent u verzekerd van goede menukaarten en zijn deze op tijd binnen om uw gasten te ontvangen!

Bekijk al onze menukaarten en start direct met maken!

 • Kleine en grote oplages
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Razendsnel gedrukt
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gevouwen, ongevouwen of ingebonden
Direct beginnen
Menukaarten maken

Menukaarten maken en drukken

Een menukaart wisselt mee met het nieuwe seizoen, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze er netjes en verzorgd uitzien. Bij Drukwerknodig kunt u menukaarten laten maken in verschillende formaten en afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten, laminaatsoorten en gevouwen en ongevouwen menukaarten.

Menukaarten maken kan in verschillende formaten. Menukaarten, spijskaarten en drankkaarten zijn beschikbaar in de onderstaande formaten:

 • A4 (gevouwen of ongevouwen)
 • A5 (gevouwen of ongevouwen)
 • A6 (gevouwen)
 • 100x210 (wikkelvouw)
 • A3 (ongevouwen)

Het is ook mogelijk om menukaarten te laten maken met een spiraal/Wire-O binding.

Menukaarten maken op een ander formaat of een ander ontwerp? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice wij helpen u graag met het vinden van uw ideale menukaart.

Online menukaarten maken en drukken

Menukaarten ontwerpen


Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw eigen menukaarten ontwerpen en laten maken. Volg de onderstaande stappen en ga direct aan de slag:

 1. Open onze Online Editor en kies het gewenste formaat menukaart
 2. Upload uw PDF-bestanden of foto’s
 3. Voeg teksten, producten en prijzen toe
 4. Klaar met uw ontwerp? Rond de bestelling af!

Liever een menukaart ontwerpen via uw eigen ontwerpprogramma? Bekijk dan onze aanleverspecificaties en sjablonen om te zien waaraan het bestand moet voldoen.

Menukaarten met snelle levertijd

Doordat wij menukaarten maken in eigen huis, kunnen we snelle levertijden garanderen. Direct nadat de bestelling is geplaatst, worden de menukaarten gedrukt en verstuurd! Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer u uw bestelling kunt ontvangen.

Direct beginnen
Je eigen menukaarten maken