Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Mok met foto

Bent u op zoek naar een uniek cadeau voor uw collega? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw eigen mokken laten bedrukken. Kies hierbij uw eigen foto, tekst en/of logo en maak een van uw collega’s blij met een persoonlijke mok.

Via de Online Editor is het mogelijk binnen een paar klikken uw mok met foto te ontwerpen. Heeft u al een ontwerp? Geen probleem, ook is het mogelijk uw eigen PDF-bestanden te uploaden.

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Écht keramiek
  • Meerdere soorten
Direct mok bedrukken
mok-met-foto

Mok met foto meerdere soorten

Naast dat het mogelijk is uw eigen ontwerp te kiezen, zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft soorten mokken. Zo kunt u de volgende mokken bij ons bedrukken: Mok met foto, rode mok, blauwe mok, magische mok, mok met foto XL en de koffiemok.

Door de verscheidene opties is het zeker dat u de perfecte mok voor uw collega of uzelf kunt ontwerpen. Bent u een enorme koffiedrinker, kies dan voor de koffiemok. Wilt u juist uw collega verrassen met een speciaal cadeau, kies dan voor de magische mok. Na het inschenken van de koffie of thee wordt het door uw gekozen ontwerp zichtbaar op de magische mok. 

Direct mok bedrukken
mok-met-foto-soorten

Hoe ontwerp ik een mok met foto?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk de gewenste mok met foto, logo of naam ontwerpen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen mok:

1.    Open de Online Editor en kies de gewenste mok
2.    Upload uw foto’s of PDF-bestanden in het project
3.    Maak het ontwerp op naar eigen smaak
4.    Voeg eventueel nog cliparts, filters en teksten toe aan het ontwerp
5.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Direct mok bedrukken
mok-met-foto-drukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 2 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product de dag erna al in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie. 

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 
 

Direct mok bedrukken
mok-met-foto-magisch

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk