Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Mok met logo

Bent u op zoek naar mokken voor uw bedrijf? Bij Drukwerknodig ontwerpt u eenvoudig uw mok met logo. Via de Online Editor is het mogelijk uw eigen logo te laten drukken op de door u gekozen mok.

Wilt u graag de mok verder personaliseren? Het is ook mogelijk om een foto en/of tekst toe te voegen aan de mok. Heeft u al een ontwerp voor uw mok met logo? Naast het personaliseren via de Online Editor is het ook mogelijk uw eigen PDF-bestand met het gewenste ontwerp te uploaden.

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Écht keramiek
  • Meerdere soorten
Direct mok bedrukken
mok-met-logo

Mok met logo varianten

Zijn er in uw bedrijf zowel koffie- als theeliefhebbers? Geen probleem, bij Drukwerknodig heeft u de keuze uit meerdere soorten mokken. Zo kunt u de normale mok, rode mok, blauwe mok, magische mok, mok met foto XL en de koffiemok personaliseren naar uw wens. Door de ruime keuze uit zowel, kleine, grote als koffiemokken is het mogelijk voor iedere gelegenheid de perfecte mok te laten bedrukken.

Direct mok bedrukken
mok-met-logo-soorten

Hoe ontwerp ik een mok met logo?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk de gewenste mok met logo, foto of naam ontwerpen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen mok:

1.    Open de Online Editor en kies de gewenste mok
2.    Upload uw foto’s of PDF-bestanden in het project
3.    Maak het ontwerp op naar eigen smaak
4.    Voeg eventueel nog cliparts, filters en teksten toe aan het ontwerp
5.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

mok-met-logo-drukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 2 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product de dag erna al in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie. 

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 

Direct mok bedrukken
mok-met-logo-magisch

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk