Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Mokken bedrukken

Mokken bedrukken met logo, naam, tekst of ander ontwerp doet u snel en eenvoudig bij Drukwerknodig. Via onze Online Editor kunt u zelf een ontwerp maken die u kunt laten drukken op een mok. Indien u al een ontwerp heeft voor op de mokken, kunt u ook een PDF-bestand aanleveren.

 • Hoge volumekorting
 • Vanaf 1 stuk
 • Echt keramiek
 • Eenvoudig te ontwerpen
Direct mokken bedrukken
mokken bedrukken

Mokken laten bedrukken

Uw eigen mokken bedrukken is bij ons heel eenvoudig. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren in een PDF-bestand. Denk hierbij aan de aanleverspecificaties om zo tot een optimaal resultaat te komen. Indien u twijfelt over het PDF-bestand dat u inlevert is het altijd mogelijk om uw bestand door ons te laten controleren. Indien het bestand goed is starten wij direct met het bedrukken van uw mokken!

Heeft u nog geen ontwerp voor op de mokken? Dan kunt u ook gemakkelijk een ontwerp maken in onze handige Online Editor. Hier kunt u zelf een mooie creatie maken met foto’s, tekst en logo’s. Ook bieden wij verschillende templates aan die u kunt gebruiken bij het ontwerpen van uw mokken. Begin direct met het ontwerpen van uw mokken, zodat wij ze voor u kunnen gaan bedrukken!

Direct mokken bedrukken
mokken laten bedrukken

Verschillende soorten mokken bedrukken

Bij Drukwerknodig hebben we verschillende soorten mokken die u kunt laten bedrukken. De verschillende soorten mokken staan hieronder opgesomd:

 • Blauwe mokken
 • Rode mokken
 • Normale mokken (wit)
 • XL mokken
 • Magische mokken

Alle vijf de soorten mokken kunt u eenvoudig bedrukken met logo, foto, naam, tekst of ander ontwerp!

Direct mokken bedrukken
mokken bedrukken met logo

Hoe kan ik mokken bedrukken en bestellen?

Mokken bedrukken en bestellen is vrij eenvoudig bij Drukwerknodig. Volg de onderstaande stappen om uw mokken te bestellen:

 1. Open de Online Editor en kies de juiste mokken
 2. Upload uw foto’s of PDF-bestanden in het project
 3. Ontwerp de mokken naar eigen smaak
 4. Voeg eventueel nog cliparts, filters en teksten toe aan het ontwerp
 5. Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

Maakt u gebruik van een ander ontwerpprogramma of heeft u al een ontwerp? Bekijk dan goed de aanleverspecificaties waaraan het PDF-bestand moet voldoen voor het beste resultaat!

Direct mokken bedrukken
mokken bedrukken en bestellen

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig streven wij naar optimale kwaliteit, de beste service en snelste levering. Bent u benieuwd wanneer uw mokken geleverd kunnen worden? Bekijk dan onze actuele levertijden. Indien u uw mokken nog sneller in huis wilt hebben kunt u ook kiezen voor de spoedleveringsoptie. Uw producten worden dan zo snel mogelijk geproduceerd en naar u verstuurd!

Wij zullen er alles aandoen om u de beste service te bieden waardoor uw product naar wens bij u aankomt. Als u nog vragen heeft is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan via de mail, per telefoon of via de online chat rechtsonder in uw scherm!

Gerelateerde producten

mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk