Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Multomap ontwerpen

Schaf uw hoge kwaliteit multomap met eigen ontwerp aan bij Drukwerknodig! Zonder kennis kunt u in onze gratis Online Editor een professioneel ontwerp maken. Uw multomap ontwerpen was nooit eerder zo makkelijk en voordelig.

 • Met beschermende laminaatafwerking
 • Full color bedrukking
 • Verschillende formaten
 • Voordelig in kleine én grote oplages
Begin meteen!
multomap-ontwerpen

Multomap bedrukken

Uw belangrijke papieren of documenten wilt u natuurlijk graag goed bewaren in een mooie map. Om uw multomap nog persoonlijker te maken of in de stijl van uw bedrijf kunt u deze helemaal gratis en zelf ontwerpen. Bij Drukwerknodig kunnen wij u daarnaast ook nog eens de beste prijs- en kwaliteitsverhouding garanderen. Doordat de multomappen over een laminaatafwerking beschikken die de mappen beschermen gaan ze erg lang mee en blijft ook uw ontwerp voor een lange tijd mooi.

Een multomap bedrukken doet u met een 2-rings mechaniek. Deze 2 rings heeft een Q-vorm van 30 mm hoog (Q30) en de multomap heeft een rugdikte van 45 mm. Door deze rugdikte kunt u veel papieren en andere documenten kwijt in uw eigen multomap.

multomap-maken

Productspecificaties

Een multomap ontwerpen kan met verschillende opties. U kunt uw map enkelzijdig full color laten bedrukken en optioneel een insteekhoes aan de linker binnenzijde laten plaatsen. Daarnaast kunt u kiezen uit een afwerking met glanslaminaat of matlaminaat. Als laatste heeft u de keuze uit een paar formaten:

 • Multomap 210 x 210 mm
 • Multomap A4 staand
 • Multomap A5 staand
multomap-laten-afdrukken

Online Editor

Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk zelf een professioneel ontwerp maken voor uw multomap. Dit doet u gratis in onze Online Editor met handige sjablonen en thema’s om u op weg te helpen. U kunt er ook voor kiezen zelf uw PDF aan te leveren. Wanneer u ervoor kiest deze zelf te ontwerpen in uw eigen programma, dan kijkt u bij onze aanleverspecificaties om uw ontwerp juist aan te leveren.

Mocht u toch liever ontwerpen via onze Online Editor, dan doet u dit in een paar eenvoudige stappen:

 1. Open de Online Editor en kies een door u gewenst formaat
 2. Voeg gewenste afbeeldingen en/of logo’s toe
 3. Voeg eventueel tekst bij uw ontwerp
 4. Sla uw project en werk later verder of rond uw bestelling af

Wij zullen er nu voor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis komt!

multomap-printen

Levering en service

De standaard levertijden voor uw multomap ontwerpen en bestellen is 3 werkdagen. Wilt u deze liever sneller op het gewenste adres hebben? Wij geven u de optie om voor onze spoedlevering te kiezen. Uw ontwerp zal dan in 2 werkdagen geleverd worden!

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of ontwerp of heeft u een belangrijke vraag? Neem gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Doordat wij deze in ons eigen bedrijf hebben kunnen wij u snel en adequaat helpen met al uw vragen. U kunt ons via telefoon, e-mail en de chat rechtsonder bereiken. Mocht u graag een product willen bestellen in afwijkende maten of een product willen die u niet op onze site kunt vinden? Er is erg veel mogelijk bij Drukwerknodig. Neem ook hiervoor gerust contact met ons op!

multomap-afdrukken