Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Notitieblok met logo

Ontwerp een notitieblok met logo en behoud overzicht over al uw belangrijke aantekeningen. Bij Drukwerknodig bieden we de mogelijkheid om uw schrijfblok volledig naar uw wensen te ontwerpen. Zo gaat u niet alleen stijlvol maar ook georganiseerd te werk.

  • Diverse formaten
  • Geheel eigen ontwerp
  • Full color of zwart bedrukt
  • Al vanaf 1 exemplaar te bestellen!
Ontwerp uw notitieblok met logo
Notitieblok bedrukken

Notitieblok met logo bedrukken

Maak uw eigen notitieblok met logo van uw bedrijf, school of vereniging. Of u ze wilt uitdelen aan werknemers, leerlingen, of als relatiegeschenk aan klanten, onze notitieblokken met logo zijn een uitstekend promotiemiddel voor uw organisatie. 

Onze notitieblokken zijn voorzien van een stevige kartonnen achterkant en kunnen eenvoudig aan de bovenkant worden afgescheurd. Kies uit gelinieerd papier, blanco, ruitjes, puntjes of ga voor een volledig gepersonaliseerd ontwerp. De schrijfblokken zijn beschikbaar in diverse standaardformaten, zoals A6, A5, A4 en A3. Begin vandaag nog met het bedrukken van uw eigen notitieblok met logo en maak een blijvende indruk!

U kunt een geheel eigen ontwerp aanleveren. Als u al een eigen ontwerp heeft voorbereid, kunt u dit gemakkelijk aanleveren als een PDF-bestand. 

Bedruk uw notitieblok met logo
Notitieblok met logo

Hoe kan ik mijn eigen notitieblok met logo ontwerpen?

Binnen een aantal klikken stelt u eenvoudig uw notitieblok met logo samen. Ga direct aan de slag met het ontwerp en volg de onderstaande stappen: 

  1. Selecteer een formaat, binnenwerk en omslag
  2. Kies een oplage van uw notitieblok
  3. Upload het PDF-bestand
  4. Controleer de aanleverspecificaties en klik op bestellen
Ontwerp uw notitieblok met logo
Notitieblok met logo ontwerpen

Snel uw notitieblok met logo geleverd

Bij Drukwerknodig streven we naar een snelle levering van uw notitieblok met logo. Zodra uw bestanden zijn ingediend, starten we onmiddellijk met het afdrukken van uw bestelling. Indien gewenst, bieden wij ook de mogelijkheid om uw PDF te laten controleren om er zeker van te zijn dat uw notitieblokken precies aan uw verwachtingen voldoen. 

Uw bestelling sneller ontvangen? Dan bieden we een spoedleveringsoptie aan. Hiermee wordt uw bestelling nog sneller verzonden. Voor de actuele levertijden, verwijzen wij u graag naar onze website.

Ontwerp uw notitieblok met logo
Notitieblok met logo bedrukken