Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Notitieboeken met logo

In de wereld van zaken doen, draait alles om het maken van een blijvende indruk. Laat daarom uw notitieboeken met uw eigen logo bedrukken! Of het nu gaat om het vastleggen van creatieve ideeën, het noteren van belangrijke vergaderingen of het schetsen van toekomstige plannen, notitieboeken zijn één van de belangrijkste benodigdheden van professionals. 

Wat dit alledaagse kantoorartikel tot een krachtig promotiemiddel maakt, is de personalisatie die u er aan kunt geven door uw eigen logo of merknaam op het notitieboek te laten bedrukken. Notitieboeken met logo bieden bedrijven de mogelijkheid om hun merk op een stijlvolle en tastbare manier te promoten. Bij Drukwerknodig heeft u de keuze uit hardcover notitieboeken en softcover notitieboeken.

  • Verschillende formaten en afwerkingen
  • Keuze uit hardcover en softcover
  • Uniek promotiemateriaal
  • Hoge volumekorting
Hardcover notitieboeken bedrukken
Notitieboeken met logo

Persoonlijke notitieboeken met uw eigen logo

Notitieboeken met logo kunnen als promotionele relatiegeschenken dienen, maar ook als interne tools om een gevoel van eenheid onder het personeel te creëren. Deel de notitieboeken uit aan uw personeel, zodat zij tijdens elke belangrijke meeting mee kunnen pennen. Zo wordt geen enkele notule vergeten!

Notitieboeken met een harde kaft en flexibele kaft zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen. Zo kunt u op basis van het drukwerk van de binnenkant, het drukwerk van de omslag, het papier van het binnenwerk, het materiaal van de omslag, de laminaatafwerking, een leeslint en de schutbladen uw eigen notitieboeken samenstellen.

Softcover notitieboeken bedrukken
Notitieboeken met logo softcover

Hoe laat ik mijn notitieboeken met logo bedrukken?

Bij Drukwerknodig maakt u snel en gemakkelijk notitieboeken met een logo. Volg simpelweg onderstaande stappen om uw notitieboeken te bedrukken:

  1. Kies uit een hardcover of softcover notitieboek
  2. Selecteer het gewenste formaat en afwerkingen
  3. Lever uw eigen pdf-bestand aan
  4. Kies of u uw pdf-bestand wil laten controleren door ons
  5. Vul het gewenste aantal notitieboeken in

Tevreden? Rond uw bestelling af en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

U dient uw eigen pdf-bestand aan te leveren met uw logo of merknaam. Houdt hierbij rekening met onze aanleverspecificaties. Ook vindt u hier een InDesign template, zodat u er zeker van bent dat uw bestand de juiste afmetingen heeft.

Hardcover notitieboeken bedrukken
Notitieboeken met logo hardcover

Snel de notitieboeken met logo geleverd

Wilt u snel gebruik maken van uw unieke notitieboeken met logo? Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bedrukken. Doordat we onze eigen drukkerij in huis hebben, kunnen we uiterst snelle productie bieden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling nóg sneller wordt geproduceerd. Kies indien in het bestelproces voor de spoedlevering.

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl of via onze chat rechtsonder in het scherm. Wacht niet langer en bestel uw eigen notitieboeken met logo!

Softcover notitieboeken bedrukken
Notitieboeken met logo bestellen