Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Paaskaarten maken

Wilt u zelf paaskaarten maken? Bij Drukwerknodig ontwerpt u gemakkelijk zelf uw kaarten in onze Online Editor! Ook kunt u uw eigen PDF-bestand aanleveren. Begin nu met ontwerpen en wens uw collega’s en relaties fijne paasdagen!

  • Eigen ontwerp
  • Snelle levertijden
  • Beste kwaliteit
  • Zowel kleine als grote oplages mogelijk
Begin Direct!
Paaskaarten maken

Hoe kan ik paaskaarten maken?

Bij Drukwerknodig kunt u in een paar stappen heel makkelijk paaskaarten maken in onze Online editor:

  1. Open de Online Editor en kies uit gevouwen of ongevouwen kaarten
  2. Kies een formaat naar wens
  3. Kies uit een klant-en-klare thema of start een blanco ontwerp
  4. Voeg eventueel teksten en/of cliparts toe
  5. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en krijg uw paaskaarten thuisgestuurd!

Heeft u in een ander programma al een ontwerp gemaakt? Controleer dan wel de aanleverspecificaties voor een optimaal resultaat! Twijfelt u nog? Dan kunt u het bestand door ons laten controleren. U krijgt dan een email met feedback zodat uw kaarten verzekerd zijn van het beste resultaat!

Begin Direct!
Paaskaart maken

Afwerkingen paaskaarten

U kunt uw paaskaarten volledig personaliseren. Zo kunt u kiezen uit verschillende vormen en of u een gevouwen of ongevouwen kaart wilt. Wij kunnen zelfs uw kaarten op hout drukken. Het is ook mogelijk om verschillende formaten te kiezen. Van klein tot groot, wij printen het voor u! Ook de bedrukking, papiersoort en de algehele afwerking kunt u zelf kiezen. Per onderdeel is het ook mogelijk om meer informatie te krijgen. U hoeft dan alleen maar op de ‘i’ te klikken. 

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vriendelijke klantenservice. Het is ook mogelijk om enveloppen er bij te bestellen, die kunnen ook volledig zelf ontworpen worden!

Begin Direct!
Paaskaarten ontwerpen

Snel paaskaarten ontwerpen

Wij produceren de paaskaarten in eigen huis. Hierdoor minimaliseren wij de levertijden, maar kunnen wij de kwaliteit goed controleren. Controleer de actuele levertijden. Tegen een meerprijs kunt u ook gebruik maken van onze spoedproductie. Hierbij krijgen uw kaarten prioriteit over de andere bestellingen.

Begin Direct!
Paaskaart ontwerpen

Volumekortingen paaskaarten maken

Door de jaren heen is onze drukkerij zo geoptimaliseerd dat wij in staat zijn om zowel grote als kleine oplages voor u te drukken. Wanneer u een grote oplage heeft, dan kunt u profiteren van volumekorting! Deze wordt automatisch verrekend bij het afronden van de bestelling.

Gerelateerde producten

Ongevouwen kaarten drukken

Kaarten

Populair
v.a. € 0,10 - € 2,18 per stuk
enveloppen-drukken

Enveloppen

v.a. € 0,22 - € 0,60 per stuk
tafelkleed

Tafelkleed

v.a. € 7,62 - € 8,70 per stuk
tafelkaarten-bedrukken

Tafelkaarten

v.a. € 0,86 - € 4,66 per stuk