Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Plexiglas schermen

Bescherming voor uzelf, uw medewerkers en uw klanten? Daar helpen wij van Drukwerknodig graag bij. De staande plexiglas schermen helpen bij het beschermen van elkaar. Deze plexiglas ‘kuchschermen’ zijn nu beschikbaar in 3 verschillende formaten. De scheidingswanden worden geleverd inclusief plexiglas voetjes. Hierdoor zijn de plexiglas schermen ideaal voor op een balie, in de winkel of in de horeca.

  • Drie verschillende formaten
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Optioneel: doorgeefluik
Direct bestellen
Bestel direct je eigen plexiglas schermen!

Plexiglas schermen in drie formaten

Bij Drukwerknodig leveren wij plexiglas schermen in 3 formaten met een hoogte van 75cm. In het assortiment heeft u keuze uit drie verschillende breedtes. De schermformaten zijn als volgt:

  • 60x75 centimeter
  • 70x75 centimeter
  • 80x75 centimeter

Alle formaten worden geleverd inclusief twee plexiglas voetjes, waardoor de spatschermen goed blijven staan. Wilt u een langere wand van plexiglas schermen? Dan hebben wij de oplossing hier ook voor in huis. U kunt bij het bestellen er namelijk voor kiezen om een koppelstukje toe te voegen aan uw bestelling. U kunt hiermee een

Plexiglas schermen voor verschillende toepassingen

Onze hoestschermen zijn bestemd voor allerlei soorten locaties. Zo kunnen deze schermen op een balie staan, in de horeca, in de winkel of in het onderwijs worden gebruikt. De plexiglas schermen worden ook geleverd met een luik, dit wordt gebruikt voor gelegenheden waar er vaak personen aan de andere kan van het spatscherm staan. Hiermee verklein je de kans op eventuele besmettingen.

Bent u opzoek naar speciale opties voor uw plexiglas schermen? Neem dan Contact met ons op! Omdat de afscheidingswanden worden gemaakt in onze eigen drukkerij, is maatwerk ook mogelijk. De professionals in de productie denken graag met u mee!

Snelle levering

Wanneer u heeft besteld bij Drukwerknodig, worden de plexiglazen scheidingswanden zo snel mogelijk bij u geleverd. Kunt u niet wachten? Dan is er de optie om de levering met spoed aan te vragen. Deze spoedlevering zorgt ervoor dat uw plexiglas schermen eerder arriveren dan normaal!