Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Portfolio drukken

Drukwerknodig is specialist is specialist in portfolio drukken. U kunt een portfolio drukken met een spiraal-, softcover- of hardcoverbinding. Uw portfolio boek wordt gedrukt in onze eigen state -of-art drukkerij op moderne drukpersen van Kodak. Hierdoor kunnen wij snel leveren en de kwaliteit van onze portfolio's waarborgen. Begin direct met het samenstellen van uw portfolio.

  • Diverse formaten portfolio's
  • Veel papiersoorten en afwerkingen
  • Razendsnel geleverd
Kies uw inbindmethode
portfolio-drukken

Formaten en afwerkingen voor uw portfolio

Wij bieden verschillende formaten en afwerkingen voor portfolio boeken aan. Wij lichten al deze opties onderstaand voor u toe. Zo is er altijd wel een optie/afwerking die bij uw portfolio past!  

Wij bieden vier verschillende inbindmethodes aan bij Drukwerknodig. 

Hardcover: Gelijd portfolio boek met harde kaft
Softcover: Gelijmd portfolio boek met flexibele kaft
Wire-O: Gebonden door middel van een metalen spiraal
Hardcover Wire-O: Gebonden door middel van een metalen spiraal met een hard kaft

Wat voor papiersoorten voor portfolios biedt Drukwerknodig aan? 

Motif: Ongestreken helderwit papier (beschrijfbaar)
Biotop: Ongestreken creme kleurig papier, papier is niet gebleekt met optische witmaker (beschrijbaar)
Silk: Gestreken wit papier, half glans
Gloss: Gestreken wit papier, glans

 

inbindmethodes-portfolio

Portfolio maken voor een sollicitatie?

Een portfolio wordt ook wel vaak een showcase genoemd en vormt een heel goed overzicht van uw vaardigheden, competenties en loopbaandoelen. U kunt kiezen uit verschillende papiersoorten en afmetingen. Heeft u binnenkort een sollicitatie of een meeting waar u uw gemaakte werk wilt laten zien? Maak een portfolio bij Drukwerknodig en val op naast andere sollicitanten.

Portfolio ontwerpen 

U kunt uw porfolio aanleveren als pdf-bestand. U kunt uw portfolio zelf ontwerpen en uploaden op onze productpagina. Zorg ervoor dat uw bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties zodat we u kunnen verzekeren van het beste resultaat. Weet u niet zeker of u het pdf-bestand goed is? Wij kunnen voor een meerprijs uw pdf-bestand controleren. Na controle geven wij u feedback en na de aanpassingen gaan wij meteen aan de slag met drukken van uw portfolio. 

portfolio-ontwerpen

Ook voor een maatwerk porfolio

Bij Drukwerknodig drukken we uw portfolio in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor kunnen we optimale kwaliteit, de beste service en snelle levertijden garanderen. Drukwerknodig is specialist in maatwerk portfolio's en dat laten wij graag merken. Heeft u vragen, speciale wensen, wilt u een portfolio in een grote oplage bestellen of komt u er niet uit? Onze ervaren klantenservice staat altijd voor u klaar en helpt u direct verder!

 portfolio opengeslagen