Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

POS-materiaal bedrukken

Bent u op zoek naar POS-materiaal voor in uw bedrijfspand, bij een beurs of in uw horecazaak? Met onze promotiematerialen trekt u de aandacht van uw bestaande of potentiële klanten. Bij Drukwerknodig bedrukken we allerlei promotiemateriaal, dit verschilt van statafels tot stickers! Waar u ook naar op zoek bent, wij bedrukken het! 

  • Uitgebreid assortiment
  • De scherpste prijzen
  • Eigen ontwerpen aanleveren
  • Uitstekende service
  • Maatwerk mogelijk
POS-materiaal bedrukken
pos-materiaal-bedrukken

Waar gebruik ik POS-materiaal voor?

POS-materiaal zorgt ervoor dat u uw producten op de juiste manier kunt promoten bij uw (potentiële) klanten! Met ons POS-materiaal zet u de producten op de voorgrond waar en wanneer u wilt. Het promotiemateriaal kan worden gebruikt voor vele doeleinden. Het POS-materiaal kunt u neerzetten op tijdelijke evenementen, in uw kantoorpand of bij de ingang van uw bedrijf.

De Point-of-Sale producten zorgen voor prikkels bij de consumenten. Bij Drukwerknodig leveren we een groot aanbod aan originele en unieke materialen zoals banners, vlaggenbaliedisplaysstatafelsschapkaartjes, plafondhangers en nog veel meer. 

 

pos-materiaal-ontwerpen

Hoe ontwerp ik mijn POS-materiaal?

POS-materiaal is eenvoudig te ontwerpen door middel van de Online Editor. Er zal een stappenplan volgen die u meeneemt in het simpele proces:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uw POS-materiaal
  3. Maak zelf een ontwerp of lever uw eigen PDF-bestanden aan
  4. Bent u klaar? Dan kunt u de bestelling afronden 
POS-materiaal bedrukken
pos-materiaal-bedrukken

Levertijden en service

Wanneer u de bestelling spoedig nodig heeft voor een beurs of evenement dat eraan zit te komen, bent u bij Drukwerknodig aan het juiste adres. Het is mogelijk om bij het bestellen voor een spoedoptie te kiezen. Met deze spoedoptie wordt de levertijd tegen een kleine vergoeding verkort en heeft u het product sneller binnen. Benieuwd naar de actuele levertijden? Bekijk hier de levertijden!

Staan de gewenste formaten er niet tussen? Maatwerk is altijd mogelijk. U kunt met de klantenservice in gesprek gaan over het maatwerk. Bereik hier de klantenservice

pos-materiaal-bedrukken