POS-materiaal bedrukken

Bent u opzoek naar POS-materiaal voor in uw bedrijfspand, bij een beurs of in uw horecazaak? Bij Drukwerknodig bedrukken we allerlei promotiemateriaal, dit verschilt van statafels tot stickers! Waar u ook naar opzoek bent, wij bedrukken het! 

  • Uitgebreid assortiment
  • De scherpste prijzen
  • Eigen ontwerpen aanleveren
  • Uitstekende service
  • Maatwerk mogelijk
POS-materiaal bedrukken
pos-materiaal-drukken

Hoe ontwerp ik mijn POS-materiaal?

POS-materiaal is eenvoudig te ontwerpen doormiddel van de Online Editor die wordt gebruikt. Er zal een stappenplan volgen die u meeneemt in het simpele proces:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uw POS-materiaal
  3. Maak zelf een ontwerp of lever uw eigen PDF-bestanden aan
  4. Bent u klaar? Dan kunt u de bestelling afronden 

Waarvoor is POS-materiaal

POS-materiaal zorgt ervoor dat u uw producten op de juiste manier kunt promoten bij uw (potentiële) klanten! Met ons POS-materiaal zet u de producten op de voorgrond waar en wanneer u wilt. Het promotiemateriaal kan worden gebruikt voor vele doeleinden. Het POS-materiaal kunt u neerzetten op tijdelijke evenementen, in uw kantoorpand of bij de ingang van uw bedrijf.

De Point-of-Sale producten zorgen voor prikkels bij de consumenten. Wij van Drukwerknodig leveren een groot aanbod aan originele en unieke materialen zoals banners, vlaggenbaliedisplays, statafels, schapkaartjes, plafondhangers en nog veel meer. 

 

Levertijden & Service

Wanneer u de bestelling spoedig nodig heeft voor een beurs of evenement dat eraan zit te komen, bent u bij Drukwerknodig aan het juiste adres. Het is mogelijk om bij het bestellen voor een spoedoptie te kiezen. Met deze spoedoptie wordt de levertijd tegen een kleine vergoeding verkort en heeft u het product sneller binnen. Benieuwd naar de actuele levertijden? Bekijk hier de levertijden!

Staan de gewenste formaten er niet tussen? Maatwerk is altijd mogelijk. U kunt met de klantenservice in gesprek gaan over het maatwerk. Bereik hier de klantenservice

Ontwerp uw PO-materialen
pos-materiaal-ontwerpen