Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Poster afdrukken 50x70

Wilt u een poster afdrukken op formaat 50x70? Dan bent u bij Drukwerknodig aan het goede adres! Het 50x70 formaat is een echte blikvanger! Ook is de poster erg leuk in combinatie met andere formaten posters in een fotomuur! Ontwerp uw poster in onze Online Editor of lever een eigen PDF-bestand aan!

  • Persoonlijk
  • Snelle bezorging
  • Hoge kleurechtheid
Direct poster afdrukken
poster-afdrukken-50x70

Waarom een poster afdrukken op 50x70 formaat?

Wilt u een echte blikvanger in huis? Laat uw poster afdrukken op 50x70 formaat! Dit formaat is een van de populairste afmetingen bij het laten drukken van posters. Deze poster is namelijk perfect bij het opvullen van kale muren. Gebruik de poster in combinatie met andere poster formaten of hang er twee naast elkaar voor een leuk effect!

Direct poster afdrukken
posters-afdrukken-50x70

Hoe kan ik een poster afdrukken op 50x70 formaat?

Wilt u een poster afdrukken op 50x70 formaat? Volg de onderstaande stappen om uw poster te ontwerpen en vervolgens af te drukken. Uw poster ontwerpen kan in onze Online Editor: 

  1. Kies het 50x70 formaat in de Online Editor 
  2. Ontwerp een poster in onze Editor of lever uw eigen PDF-bestand aan
  3. Maak uw ontwerp van de poster naar eigen smaak
  4. Voeg teksten toe in een van onze lettertypes
  5. Tevreden met het ontwerp? Rond de bestelling af en krijg de poster thuisgestuurd!

Wilt u uw eigen PDF-bestand aanleveren? Zie onze aanleverspecificaties voor de voorwaarden. Wij doen ons best om de poster zo snel mogelijk te produceren en te verzenden.

Direct poster afdrukken
poster-50x70

Snel een poster afdrukken op 50x70 formaat

Wilt u de poster snel afdrukken? Drukwerknodig gaat voor een hoge kwaliteit en snelle levering. Rondom de levering zijn enkele opties mogelijk. Drukwerknodig heeft de optie om voor spoedproductie te gaan. Uw bestelling heeft hierbij prioriteit op onze andere bestellingen.

De poster verzenden wij naar het opgegeven adres of wordt afgehaald bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Ook kan u de poster bij ons afhalen in Groningen. Heeft u meer vragen? Bekijk dan de actuele levertijden

Direct poster afdrukken
posters-50x70

Volumekorting poster formaat 50x70

Wanneer u meerdere posters laat afdrukken, krijgt u volumekorting. Deze korting kan oplopen tot wel 50%! Deze zal automatisch bij het bedrag worden verrekend. Heeft u meer vragen rondom kortingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Gerelateerde producten

fotobehang-drukken

Fotobehang

v.a. € 24,08 - € 26,53 per stuk
gevelbord-drukken

Gevelbord

vanaf € 6,69
textielposter-drukken

Textielposter

v.a. € 4,89 - € 6,52 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk