Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Poster printen

Een poster printen kan vrij eenvoudig bij Drukwerknodig. Via onze Online Editor is het vrij eenvoudig om de poster te ontwerpen. Heeft u al een ontwerp heeft dat op de poster moet? Dan kunt u ook een PDF-bestand aanleveren.

 • Hoge kleurechtheid
 • De beste drukkwaliteit
 • Zowel kleine als grote oplages
 • Verschillende afwerkingen mogelijk
Direct posters afdrukken
poster printen

Zelf eenvoudig een poster printen

Zelf een poster printen is eenvoudig bij Drukwerknodig. Via onze Online Editor kunt u zonder enige kennis van vormgeving een poster maken. Daarnaast bieden wij verschillende thema’s aan die u kunt gebruiken bij het ontwerpen van jouw poster. Aan de thema’s kunt u uw eigen logo, foto en tekst toevoegen. Zo kunt u gemakkelijk uw poster ontwerpen volledig naar uw wens!

Indien u al een ontwerp heeft of gebruik maakt van een ander ontwerpprogramma, is het ook mogelijk om die creatie aan te leveren. Dit moet gedaan worden in de vorm van een PDF-bestand. Houd rekening met de aanleverspecificaties van het bestand zodat we gelijk uw poster kunnen printen.

Direct posters afdrukken
poster printen online

Poster printen op verschillende papiersoorten

Bij Drukwerknodig kunt u een poster printen op verschillende papiersoorten. De verschillende papiersoorten hebben wij hieronder op een rijtje gezet:

 • 140 grams wit
 • 210 grams glans
 • 210 grams mat
 • 250 grams gloss fotopapier

Ook heeft u bij Drukwerknodig verschillende afwerkmogelijkheden. Het gekozen papier kunt u enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken, met glanslaminaat of matlaminaat afwerking. Wanneer u uw poster volledig naar wens heeft samengesteld kunnen wij uw poster printen.

Direct posters afdrukken
poster printen papiersoorten

Hoe kan ik een poster laten printen?

Een poster printen kan bij ons eenvoudig en snel. Volg de onderstaande stappen en dan kunt u uw poster laten printen:

 1. Open onze Online Editor
 2. Kies het gewenste formaat
 3. Upload de afbeelding(en) die u afgedrukt wilt hebben
 4. Voeg de tekst van de poster toe
 5. Sla uw project tussentijds op of rond het bestelproces af

Indien u al een ontwerp heeft voor op uw poster kunt u ook een PDF-bestand aanleveren, met uw ontwerp. Let hierbij goed op de aanleverspecificaties!

Direct posters afdrukken
poster laten printen

Levertijden en service

Binnen Drukwerknodig streven we naar snelle levertijden. Wilt u weten wanneer u uw producten in huis heeft? Bekijk dan hier de actuele levertijden. Indien u uw posters nog sneller in huis hebben, kunt u kiezen voor de spoedleveringsoptie.

Naast de snelle levertijden streven wij ook naar de beste service. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw bestelde producten naar wens bij u te leveren. Indien er vragen zijn of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via de telefoon, mail of via de online chat rechtsonder in uw scherm.

Direct posters afdrukken

Gerelateerde producten

posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
textielposter-drukken

Textielposter

v.a. € 4,89 - € 6,52 per stuk
flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,01 - € 1,12 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 45,53 - € 50,59 per stuk