Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Posters afdrukken

Wilt u posters afdrukken? Dit kan professioneel en eenvoudig bij Drukwerknodig. Via onze Online Editor kunt u slechts in een paar klikken uw eigen posters ontwerpen. Indien u al een ontwerp heeft kunt u ook een PDF-bestand aanleveren.

 • Hoge kleurechtheid
 • De beste drukkwaliteit
 • Zowel kleine als grote oplages
 • Verschillende afwerkingen mogelijk
Direct posters afdrukken
posters afdrukken

Zelf eenvoudig posters afdrukken

Bij Drukwerknodig kunt u eenvoudig en snel posters afdrukken. De posters die wij leveren zijn van uitstekende kwaliteit en gemakkelijk samen te stellen. Via onze Online Editor kunt u uw eigen posters ontwerpen met logo’s, teksten, foto’s en nog veel meer. Heeft u weinig inspiratie voor het maken van uw posters? Geen probleem! Wij hebben al enkele thema’s in de Online Editor klaar gezet die u kunt gebruiken. Zo helpen wij u een eindje opweg.

Heeft u al een ontwerp of gebruikt u een ander ontwerpprogramma? Geen enkel probleem. Het is namelijk ook mogelijk om uw creatie in de vorm van een PDF-bestand aan te leveren. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties waaraan uw bestand moet voldoen. Zo kunnen wij gemakkelijk uw pposters afdrukken en komen we samen tot het beste resultaat!

Direct posters afdrukken
zelf eenvoudig posters afdrukken

Posters afdrukken verschillende papiersoorten

Posters afdrukken kan bij Drukwerknodig op verschillende papiersoorten. U heeft keuze uit verschillende soorten papier die u kunt gebruiken voor uw poster. Wij hebben de verschillende papiersoorten hieronder op voor u op een rij gezet:

 • 140 grams wit
 • 210 grams glans
 • 210 grams mat
 • 250 grams gloss fotopapier

Naast de papiersoorten heeft u ook de keuze uit verschillende afwerkingen. Het papier kan enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt, met een glanslaminaat of matlaminaat afwerking. Wanneer u het juiste papiersoort en de juiste afwerking hebt gevonden kunt u de poster bij ons drukken!

Direct posters afdrukken
posters afdrukken papiersoorten

Zelf posters afdrukken

Zelf posters afdrukken is met onze hulpmiddelen erg makkelijk geworden. Met de verschillende formaten, papiersoorten, afwerkingen en natuurlijk de Online Editor, kan uw poster volledig naar uw wens worden samengesteld. Volg de onderstaande stappen om uw posters te maken:

 1. Open onze Online Editor
 2. Kies het gewenste formaat
 3. Upload de afbeelding(en) die u afgedrukt wilt hebben
 4. Voeg de tekst van de poster toe
 5. Sla uw project tussentijds op of rond het bestelproces af

Als u al een ontwerp heeft kunt u ook een PDF-bestand aanleveren. Zorg wel dat uw bestand voldoet aan de aanleverspecificaties, om zo tot het beste resultaat te komen!

Direct posters afdrukken
zelf posters afdrukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig sterven wij naar optimale levertijden. Bent u benieuwd wanneer uw posters geleverd zullen worden? Bekijk dan hier onze actuele levertijden. Indien u uw posters nog sneller geleverd wil hebben, kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Dan worden de producten zo snel mogelijk bij u bezorgd.

Daarnaast streven wij naar de beste service. Wij doen er dan ook alles aan om uw product naar wens bij u te leveren. Indien er vragen of onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan per telefoon, mail of via de chat rechtsonder in uw scherm.

Gerelateerde producten

posters-drukken

Posters

v.a. € 0,77 - € 4,58 per stuk
textielposter-drukken

Textielposter

v.a. € 4,89 - € 6,52 per stuk
flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,02 - € 1,14 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 50,03 - € 55,59 per stuk