Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Posters bedrukken

Bij Drukwerknodig kunt u eenvoudig posters bedrukken van uitstekende kwaliteit. Via onze handige Online Editor is het vrij eenvoudig om uw poster te ontwerpen. Indien u al een ontwerp heeft voor op uw poster is het ook mogelijk om een PDF-bestand aan te leveren.

 • Hoge kleurechtheid
 • De beste drukkwaliteit
 • Zowel kleine als grote oplages
 • Verschillende afwerkingen mogelijk
Direct posters afdrukken
posters bedrukken

Zelf eenvoudig posters bedrukken

Posters bedrukken bij Drukwerknodig is erg makkelijk. Zonder enige kennis van vormgeving is het erg eenvoudig bij ons om een poster te ontwerpen in onze Online Editor. Wij hebben voor u alvast een paar thema’s klaargezet die u kunt gebruiken bij het maken van uw posters. Aan de thema’s kunt u uw logo, foto’s en tekst toevoegen, volledig naar uw wens.

Indien u al een ontwerp heeft voor op de poster is het ook mogelijk om een PDF-bestand aan te leveren. Die creatie kunnen wij dan voor u bedrukken op een poster. Let wel goed op de aanleverspecificaties van het bestand. Zo komen we samen met u tot het beste resultaat!

Direct posters afdrukken
eenvoudig posters bedrukken

Posters bedrukken op verschillende papiersoorten

Als u posters gaat bedrukken heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten. De verschillende papiersoorten voor de posters staan hieronder opgesomd:

 • 140 grams wit
 • 210 grams glans
 • 210 grams mat
 • 250 grams gloss fotopapier

Nadat u uw papiersoort heeft gekozen heeft u ook de keuze of u uw poster enkelzijdig of dubbelzijdig wil bedrukken. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een glanslaminaat of matlaminaat afwerking. Als u uw posters naar uw wens heeft samengesteld, kunt u ze bestellen en dan zullen wij zorgen dat ze naar wens bij u worden bezorgd!

Direct posters afdrukken
posters bedrukken papiersoorten

Hoe kan ik een poster laten bedrukken?

Posters bedrukken doet u gemakkelijk en snel bij Drukwerknodig. Volg de onderstaande stappen en kom zo tot de beste kwaliteit posters:

 1. Open onze Online Editor
 2. Kies het gewenste formaat
 3. Upload de afbeelding(en) die u afgedrukt wilt hebben
 4. Voeg de tekst van de poster toe
 5. Sla uw project tussentijds op of rond het bestelproces af

Heeft u al een poster samengesteld via een ander ontwerpprogramma? Geen probleem! U kunt ook een PDF-bestand aanleveren en die creatie kunnen wij op uw posters bedrukken. Denk hierbij wel aan de aanleverspecificaties van het bestand!

Direct posters afdrukken
posters bedrukken online

Levertijden en service

Bent u benieuwd naar de levertijden van uw bestelde posters? Hier kunt u de actuele levertijden vinden. Komen de producten niet snel genoeg? Dan kunt u ervoor kiezen voor een spoedlevering. In dat geval worden uw producten zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd!

Naast de snelle levertijden willen wij u ook de beste service aanbieden. WIj zullen ervoor zorgen dat uw bestelling volledig naar wens bij u aankomt. Als u opmerkingen of vragen heeft over uw bestelling? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. U kunt contact met ze opnemen per telefoon, mail of via de live chat rechtsonder in uw scherm.

Direct posters afdrukken

Gerelateerde producten

posters-drukken

Posters

v.a. € 0,77 - € 4,58 per stuk
textielposter-drukken

Textielposter

v.a. € 4,89 - € 6,52 per stuk
flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,02 - € 1,14 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 50,03 - € 55,59 per stuk