Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Postkaart maken

Bij Drukwerknodig is het heel envoudig om zelf uw postkaarten te maken. Voor elke gelegenheid kunt u in onze Online Editor een passend ontwerp maken en uw postkaarten online versturen naar meerdere adressen. Op die manier bespaart u tijd en postzegels, maar kunt u iemand toch verrassen met een originele postkaart! 

  • Eenvoudig te ontwerpen in onze Online Editor
  • Spoedlevering mogelijk
  • In kleine en grote oplages te bestellen
  • Makkelijk naar meerdere adressen te versturen
  • Altijd de scherpste prijzen
Begin direct
postkaart-bruiloft

Niets zo persoonlijk als een mooie kaart

Bij Drukwerknodig geloven wij dat een originele postkaart nog steeds één van de leukste manieren is om te laten zien dat je aan iemand denkt. Daarom kunt u bij ons eenvoudig zelf uw postkaart ontwerpen en versturen, zelfs naar meerdere adressen! U hoeft hiervoor alleen maar vier eenvoudige stappen te volgen:

  1. Open de Online Editor;
  2. Upload uw gewenste foto’s en/of afbeeldingen;
  3. Voeg eventueel tekst toe;
  4. Geef aan waar naartoe u de postkaart wilt versturen en bestel!

Wellicht heeft u zelf vooraf al een ontwerp gemaakt. In dat geval is het bij ons ook mogelijk om uw ontwerp in een PDF-bestand aan te leveren (link naar pdf aanleveren). Mits u twijfelt of uw bestand voldoet aan de vereiste aanleverspecificaties kunt u uw ontwerp laten controleren door onze vormgevers. Dit kunt u aanvinken in het bestelproces.

postkaarten-maken

Formats en formaten

Bij Drukwerknodig kunt u uw postkaart ontwerpen zoals u dat wilt. Wij bieden daarom ruime keuze in verschillende formaten. Misschien wilt u iemand verrassen met een grote en opvallende verjaardagskaart op A4-formaat, of wellicht bent u op zoek naar een bescheidener formaat voor bijvoorbeeld een bijzondere rouwkaart. 

Daarnaast helpen wij u graag met uw ontwerp en bieden we verschillende formats en thema’s waarmee u uw postkaart vorm kunt geven indien u inspiratie nodig heeft. U kunt een ruime selectie aan thema’s vinden in de Online Editor. 

postkaart-maken

Snelle levertijden

Wanneer u besluit bij ons uw postkaarten te maken zorgen wij ervoor dat wij ze snel versturen naar u en/of uw geadresseerden! Zo heeft u uw postkaarten gemiddeld binnen drie werkdagen in huis. Als u kiest voor een spoedlevering dan is dit vaak al binnen twee werkdagen.

Dus wilt u snel een kaart naar iemand versturen voor een speciale gelegenheid? Begin dan direct met uw postkaarten maken bij Drukwerknodig. Wij gaan meteen voor u aan de slag!

Mocht u toch nog vragen hebben of komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u zeven dagen per week contact opnemen met onze vriendelijke collega’s van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!
 

postkaart-opening