Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Printen op plexiglas

Uw eigen ontwerp printen op plexiglas? Bij Drukwerknodig print u eenvoudig en voordelig uw eigen ontwerp op plexiglas. Met onze hoogwaardige printers drukken we met 12-kleuren, waardoor ook foto’s haarscherp worden afgedrukt.

Via onze Online Editor kun u in een paar klikken uw eigen ontwerp maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een ontwerp via een PDF-bestand aan te leveren.
 

  • Haarscherpe afdruk
  • 12-kleurenprint
  • Online ontwerpen
  • Snelle levertijd in NL & BE
Begin direct
Printen op plexiglas

Eigen ontwerp printen op plexiglas

Bij Drukwerknodig kunt u voordelig en snel printen op plexiglas. Wij printen standaard met 12-kleuren waardoor u ervan verzekerd bent dat uw print er haarscherp uitziet. Door de hoge kwaliteit afdruk en de gladde structuur komen foto’s erg goed tot hun recht op het plexiglas. Mede daarom dat dit materiaal vaak gebruikt wordt door professionele fotografen.

Een plexiglasplaat heeft een standaarddikte van 5mm en is te printen in 7 standaardformaten. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een andere dikte of formaat plexiglas, neem hiervoor contact op met onze klantenservice en bespreek de mogelijkheden.
 

Begin direct
Printen op plexiglas: uniek materiaal met een hoge kleurechtheid!

Hoe kan ik printen op plexiglas?

Een eigen print op plexiglas maken kan gemakkelijk via onze Online Editor. Volg de onderstaande stappen en start direct met het maken van uw eigen plexiglas print:

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat plexiglas
  2. Upload uw eigen foto’s (of logo)
  3. Kies uit kant-en-klare indelingen om een collage te maken, of maak een ontwerp volledig naar eigen smaak op
  4. Klaar? Voeg uw ontwerp toe aan de winkelwagen
  5. Rond uw bestelling af en uw plexiglasplaat wordt direct geprint!

Liever een print op plexiglas ontwerpen via een eigen ontwerpprogramma? Bekijk onze aanleverspecificaties voor meer informatie.

Snel printen op plexiglas

Snel een foto printen op plexiglas? Doordat wij alles in eigen huis bedrukken kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk uw bestelling extra snel te produceren met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie over de levertijd van uw plexiglasplaat.

Begin direct
Printen op plexiglas: 5mm dik plexiglas