Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Proefschrift drukken

Uw proefschrift drukken doet u met garantie op de beste kwaliteit bij Drukwerknodig! Ons streven naar de beste productieprocessen maakt dit mogelijk. U heeft keuze uit een groot aantal formaten, soorten papier en bindingswijzes!

  • Snelste levertijd in NL én Belgïe
  • Veel productopties
  • Proefdruk bij een oplage vanaf 10 stuks
  • De beste boekenprijs
Begin meteen!
proefschrift-drukken

Proefschrift printen

Uw proefschrift printen wilt u natuurlijk met alle zorg gedaan hebben. Zelfs in ons grote bedrijf zal uw bestelling met oog voor details geproduceerd worden. De garantie die wij geven is de garantie die wij leveren. Wanneer u een boek besteld komt u voor veel keuzemogelijkheden te staan. U heeft keuze uit de soort papier, bedrukking en de omslag. Deze opties geven wij u om uw proefschrift ontwerp zoveel mogelijk naar uw wens te maken.

U heeft keuze uit de volgende soorten proefschriften:

  • Geniet, het papier wordt gebonden door twee stevige nietjes in de rug
  • Hardcover, het binnenwerk wordt ingebonden in een stevige, gelamineerde kaft
  • Hardcover Wire-O, het papier wordt gebonden door een metalen spiraalbinding en voorzien van een stevige gelamineerde kaft
  • Softcover, het binnenwerk met oersterke PUR lijm ingebonden in een softcover omslag
  • Wire-O, het papier wordt gebonden middels een stevige metalen spiraalbinding
proefschrift-maken

Bestanden aanleveren

Uw proefschrift maken en bestellen doet u door een PDF bij ons aan te leveren die voldoet aan de aanleverspecificaties. Wanneer u toch twijfelt of uw PDF wel juist is of deze toch graag nog een keer laat controleren kan dat! U kunt dat laten doen door onze eigen professionals. U krijgt, waar dit nodig is, feedback via uw e-mailadres toegestuurd. Zo kunt u nog aanpassingen maken en komen wij samen tot een perfect eindresultaat voor u!

Heeft u speciale wensen die u niet terug kan vinden in ons assortiment of op onze website? Neem contact met ons op, bijna alles is mogelijk!

proefschrift-laten-bedrukken

Levering en service

Wij leveren sneller dan de concurrent en daarnaast leveren wij in Nederland én Belgïe! Door de snelle productieprocessen kunnen wij garanderen dat uw bestelling ook nog eens snel geleverd kan worden. Voor uw proefschrift drukken kunt u een levertijd van 3 werkdagen aanhouden. Kunt u écht niet wachten op uw bestelling? Wij bieden de mogelijkheid voor een spoedlevering. Uw bestelling zal dan in 2 werkdagen geleverd worden!

Voor al uw vragen en onduidelijkheden kunt u terecht bij onze vriendelijke klantenservice! De klantenservice zit gevestigd in ons eigen productiecentrum waardoor wij erg snel en adequaat kunnen reageren op al uw vragen. Neem contact met ons op via de telefoon, e-mail of chat rechtsonder in het scherm!

proefschrift-bestellen