Flessendozen drukken

v.a. € 1,34 - € 8,81 per stuk
Product samenstellen

Geeft u binnenkort een fles cadeau? Geef deze dan in een zelf ontworpen flessendoos! Zet bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een leuke wens erop, om het cadeau persoonlijk te maken. U kunt uw flessendoos ontwerpen in onze online editor, of door uw eigen pdf-bestand te uploaden.

Product samenstellen

Direct uw flessendoos samenstellen

Omschrijving

Flessendozen kopen

Bij Drukwerknodig kunt u flessendozen kopen met uw eigen bedrukking! Kies bijvoorbeeld voor een winters design wanneer u de fles cadeau geeft tijdens de kerstdagen, of ga voor een zomers design om iemand een fijne vakantie toe te wensen. Het is ook mogelijk om kleine oplages te bestellen. Onze flessendozen zijn namelijk per stuk te koop. U koopt uw flessendozen al Drukwerknodig vanaf €0,75 per stuk!

Materiaal

De flessendozen van Drukwerknodig zijn gemaakt van 350 grams invercote creato papier. Dit is een stevige, dikke papiersoort, waardoor uw fles wijn er goed in zal blijven zitten. Dit materiaal zorgt voor een strakkere uitstraling dan bijvoorbeeld een kartonnen flessendoos. U kunt er ook nog voor kiezen om uw flessendoos een extra afwerking te geven. Kies voor glanslaminaat voor een mooie glanzende finish, of matlaminaat voor een stijlvolle, matte uitstraling.

Uw eigen ontwerp

De flessendozen van Drukwerknodig kunt u helemaal zelf ontwerpen. In slechts 4 stappen, maakt u zelf de mooiste flessendozen:

  1. Open de online editor
  2. Upload uw logo, afbeeldingen of foto’s
  3. Voeg eventueel nog tekst of andere decoraties toe
  4. Sla uw project tussentijds op, of bestel uw flessendozen direct!

De beste kwaliteit

Wij bedrukken uw flessendozen in onze eigen, digitale drukkerij. Hierdoor hebben we zicht op het volledige productieproces en zijn we niet afhankelijk van andere partijen voor onze kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat we de hoge kwaliteit kunnen leveren die u van ons mag verwachten!

Heeft u vragen, opmerkingen, of bent u op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met ons op! Ons team van professionals helpt u graag verder!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
8 x 33 cm8,81

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Flessendoos. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Flessendoos

Opties

Opties

PapiersoortBeschrijving
350 grams invercote creatoTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
Laminaat afwerkingBeschrijving
GeenOmslag wordt niet voorzien van laminaat of vernis.
Enkelzijdig glanslaminaatExtra beschermlaag (voorzijde), glanzende afwerking.
Enkelzijdig matlaminaatExtra beschermlaag (voorzijde), matte afwerking.
PDFs aanleverenBeschrijving
PDF laten controleren (+€20)Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaarDe PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Enkelzijdige CMYK bedrukking.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal5 werkdagen
Spoed2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

flessenhanger-drukken

Flessenhangers

v.a. € 0,39 - € 1,40 per stuk
flesetiketten-drukken

Flesetiketten

v.a. € 0,47 - € 0,98 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

Populair
v.a. € 6,32 - € 7,43 per stuk