Actie 15% korting: op geselecteerd verkiezingsdrukwerk

Katoenen tas bedrukken

  • 100% katoen
  • Lange hengsels
  • Full-color bedrukking
v.a. € 7,43 - € 8,26 per stuk
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Laat voordelig en snel uw katoenen tas bedrukken van hoge kwaliteit! Lever direct uw bestanden aan en laat uw tas bedrukken. De tassen zijn gemaakt van 100% katoen.

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Gebruik de code STEMOPMIJ15 voor 15% korting

Direct uw katoenen tas samenstellen

Omschrijving

Katoenen tas bedrukken

Laat gemakkelijk uw zelf ontworpen katoenen tas bedrukken bij Drukwerknodig. Leuk voor uw zelf en ideaal als cadeau. De katoenen tas is gemaakt van 100% katoen en eenvoudig op te vouwen en mee te nemen. Door het formaat  heeft de katoenen tas genoeg ruimte voor boodschappen of andere spullen. De lengte van de hengsels zorgen ervoor dat de tas prettig over de schouders te dragen is. De katoenen tas kan worden gewassen op 40 graden zonder zijn kwaliteit te verliezen.

Met een katoenen tas maakt u ook een duurzame keuze. Geen plastic tasjes meer met uw gepersonaliseerde tas. De kwaliteit van de katoenen tas vind je terug in het gewicht. Er uitsluitend wordt gedrukt op tassen met hoge 'grammage'. Hierdoor gaat je tas ook een lange tijd mee.

Gemakkelijk katoenen tas bedrukken

Bij Drukwerknodig kan u heel eenvoudig uw katoenen tas laten bedrukken. Klik bovenin op de pagina op ‘’product samenstellen’’ en vervolgens kan u de gewenste maat aanklikken. Hierna kunt u uw ontwerp inleveren met een pdf-bestand. Vervolgens wordt de prijs berekend voor het gewenste aantal katoenen tassen.

Snel katoenen tas bedrukken

Wilt u snel uw katoenen tas laten bedrukken? Doordat wij onze tassen zelf bedrukken kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de katoenen tassen extra snel te laten bedrukken met onze spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Afmeting bedrukte katoenen tas

Formaat tas inclusief hengsels: 76 x 38 cm

Formaat tas exclusief hengsels: 41 x 38 cm

Formaat bedrukking: 29 x 28 cm

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
25 x 29 cm€ 8,26

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Katoenen tas. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Katoenen tas

Opties

Opties

PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfel je of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
MateriaalBeschrijving
DTF TransferTextiel DTF Transfer materiaal

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

t-shirt-bedrukken

T-shirts

Actie
v.a. € 11,14 - € 12,39 per stuk
Laat direct eigen hoodies bedrukken!

Hoodies

Actie
v.a. € 22,30 - € 24,79 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 3,86 - € 7,02 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Actie
v.a. € 0,01 - € 0,16 per stuk