Muismat bedrukken

  • Eigen ontwerp maken
  • Met anti-sliplaag
  • Grote en kleine oplages mogelijk, al vanaf 1 stuk!
  • Spoedlevering mogelijk
v.a. € 1,95 - € 8,49 per stuk
Product samenstellen

Maak uw kantoor professioneler en laat muismatten bedrukken bij Drukwerknodig. De muis is het meest gebruikte voorwerp op kantoor, wat het ook een ideaal relatiegeschenk maakt. Een muismat maakt u eenvoudig in onze gebruiksvriendelijke online editor, of u kunt direct een pdf-bestand uploaden.

Product samenstellen

Direct uw muismat samenstellen

Omschrijving

Gepersonaliseerde werkplek

Met de gepersonaliseerde muismatten van Drukwerknodig maakt u het uzelf niet alleen comfortabeler, maar u geeft uw werkplaats ook een professionele uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een muismat met kalender, of voor het logo van uw bedrijf. Naast muismatten, bieden wij ook ander drukwerk aan om uw kantoor op een professionele wijze persoonlijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bureauleggers bedrukken, uw eigen bureaukalender maken en een mok bedrukken met uw eigen logo of foto.

Eenvoudig een muismat ontwerpen

Wij bieden voor het ontwerpen van uw muismat twee mogelijkheden aan. Zo kunt u gebruik maken van onze online editor, of direct uw eigen pdf-bestand uploaden. U ontwerpt uw eigen muismat in de editor in slechts een paar stappen:

  1. Open de online editor en kies uw gewenste formaat
  2. Upload uw logo, foto’s of afbeeldingen
  3. Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
  4. Sla uw muismat tussentijds op, of bestel direct!

Ontwerpt u liever in uw eigen software? Dan kunt u er ook voor kiezen om een pdf-bestand te uploaden. Houd hiermee wel rekening met onze aanleverspecificaties. Deze kunt u hierboven vinden onder het kopje ‘Specificaties’.

Muismat met foto

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, of wilt u uw eigen bureau opvrolijken? Dan is een muismat met foto een ideaal product voor u. In onze online editor uploadt u eenvoudig uw foto en is het ook heel eenvoudig om een fotocollage te maken. Zo kunt u nog vaak terugdenken aan dat mooie moment, of aan die leuke vakantie!

Anti-sliplaminaat

De muismatten van Drukwerknodig worden afgewerkt met anti-sliplaminaat. Hierdoor blijft de muismat stabiel op uw bureau liggen en glijdt uw muis niet te gemakkelijk weg. De anti-sliplaag heeft een matte uitstraling en zorgt daarnaast ook voor een extra bescherming tegen slijtage.

Goedkope muismatten bedrukken

Bij Drukwerknodig maken wij al onze producten in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor hebben we volledig zicht op het gehele productieproces en kunnen we de kosten laag houden. Dit is duidelijk terug te zien in onze prijzen. Zo heeft u al één muismat voor €7,51 en bieden wij een aantrekkelijke volumekorting aan tot €1,03 per stuk! Bent u op zoek naar meer dan 100 muismatten? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om een offerte op te vragen.

Levering

Wanneer u muismatten bestelt, worden deze binnen enkele dagen bij u bezorgd. Woont u in de buurt van Groningen? Dan kunt u er ook voor kiezen om de bedrukte muismatten af te halen bij onze drukkerij aan de Osloweg 75. Zo heeft u uw muismatten nog sneller in huis en bespaart u op de verzendkosten!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
Vierkant - 220 x 200 mm 8,49
Rond - 220 x 220 mm 8,57

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Muismat. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Muismat

Opties

Opties

Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Materiaalsoort Beschrijving
Muismat materiaal -

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,01 - € 0,54 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

v.a. € 3,96 - € 6,60 per stuk
textielposter-drukken

Textielposter

Nieuw
v.a. € 4,89 - € 6,52 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 6,32 - € 7,43 per stuk