Wijnkisten bedrukken

  • Keuze uit diverse templates
  • Zelf foto’s en tekst toevoegen
  • Optioneel: witte, rosé of rode wijn
v.a. € 6,32 - € 7,43 per stuk

Wijnkisten bedrukken met hoge kwaliteit en biologisch FSC gekeurd hout. Voeg zelf uw eigen foto’s en tekst toe voor een extra persoonlijk geschenk. U kunt de kist inclusief wijn bestellen!

Product samenstellen

Direct uw wijnkisten samenstellen

Omschrijving

Uw eigen wijnkisten bedrukken

Zoekt u nog een mooi cadeau voor een jarige, wilt u een leuk relatiegeschenk geven of wilt u een bedankje geven dat extra persoonlijk is? Laat uw eigen wijnkistje bedrukken met uw eigen ontwerp. De kistjes worden van FSC-gekeurd hout gemaakt en worden bedrukt door high-end persen wat een luxieuze uitstraling geeft. 

De 1- vaks wijnkist kunt u bestellen met de wijn er al ingeleverd. U heeft de keus uit witte wijn, rosé wijn of rode wijn. Wilt u alleen het kistje en geen wijn? Dit is natuurlijk ook mogelijk, zo kunt u er een fles of cadeau naar keuze in doen. De wijnkist met foto en/of eigen tekst is gemaakt van biologisch FSC gekeurd hout. Dit houdt in dat het hout wat ervoor gebruikt wordt op een duurzame manier gekapt wordt en beter voor het milieu is dan regulier hout. De gehele voorkant van het kistje wordt bedrukt op de manier zoals u dat graag wilt.

Online een wijnkist ontwerpen

In een aantal stappen, bent u al de trotse eigenaar van een prachtig zelf ontworpen wijnkist.

  1. Open onze Online Editor.
  2. Kies een blanco project of een template.
  3. Upload de foto(‘s), het logo of de tekst die u af wilt drukken.
  4. Klik op ‘bestellen’ en u bent klaar!

Uw eigen ontwerp kunt u natuurlijk ook zelf aanleveren in PDF-vorm volgens onze aanleverspecificaties. Wanneer u zelf een PDF aanlevert en hier vragen over heeft, kunt u deze door ons laten controleren om er zeker van te zijn dat uw wijnkisten met tekst of foto worden geleverd zoals u dat wilt.

Levering binnen 24 uur

Wanneer uw winkisten ontworpen en besteld zijn duurt het gemiddeld 1 werkdag voor deze bezorgd worden. Ook kunt u kiezen om de wijnkisten zelf af te halen bij onze drukkerij in Groningen aan de Osloweg 75. 

Service

Wij vinden het belangrijk dat uw product volledig en op tijd bij u geleverd wordt. Mocht u vragen of onduidelijkheden hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice beantwoordt graag zo snel mogelijk al uw vragen.

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
Wijnkist 1-vaks 7,43

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Wijnkist. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Wijnkist

Opties

Opties

Wijnsoort Beschrijving
Geen wijn De wijnkist wordt geleverd zonder wijn.
Rode wijn Maak jouw wijnkist compleet met een fruitige Chileense Cabernet Sauvignon van Santa Rita (alcoholpercentage: 13,5%).
Rosé wijn Maak jouw wijnkist compleet met een frisse Chileense Rosé van Santa Rita (alcoholpercentage: 13,5%).
Witte wijn Maak jouw wijnkist compleet met een frisse Chileense Chardonnay van Santa Rita (alcoholpercentage: 13,5%).
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 4 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,33 per stuk
flessenhanger-drukken

Flessenhangers

v.a. € 0,39 - € 1,39 per stuk
gondeldoosje-bedrukken

Gondeldoosjes

v.a. € 0,76 - € 1,76 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

v.a. € 0,03 - € 0,11 per stuk