Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Puzzel bedrukken

Wilt u een puzzel bedrukken met het logo van uw bedrijf? Of wilt u een puzzel bedrukken met leuke foto’s van het team? Bij Drukwerknodig kan dat! In onze handige Online Editor kunt u heel gemakkelijk een ontwerp maken. Upload uw foto(‘s), tekst of icoontjes en ontwerp zo uw unieke puzzel!

  • Gedrukt op stevig karton
  • Inclusief bewaardoos en puzzelvoorbeeld
  • Verschillende formaten
  • Vanaf 1 stuk!
Puzzel maken
Puzzel bedrukken

Gepersonaliseerde puzzel bedrukken

Bij Drukwerknodig kunt u heel gemakkelijk zelf een ontwerp maken voor op de puzzel, onze Online Editor kunt u heel gemakkelijk daarvoor gebruiken. Wanneer u ervoor kiest om de puzzel bij ons te laten bedrukken, krijgt u er standaard een bewaardoos en puzzelvoorbeeld bij geleverd. De puzzel wordt bedrukt op stevig karton. U kunt het formaat kiezen van de puzzel. Daarmee bepaalt u ook meteen uit hoeveel stukjes de puzzel bestaat. De puzzels variëren van 120 tot 1000 stukjes.

Puzzel maken
Snel puzzel bedrukken

Waarom een puzzel bedrukken bij Drukwerknodig?

Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Maar waarom een puzzel bedrukken? Het is een origineel cadeau om te geven. Dit omdat de puzzel geheel te personaliseren is. Of u nu alleen het logo van uw bedrijf op de puzzel wilt zetten, of wanneer u de leukste foto’s van het team op de puzzel wilt hebben, alles is mogelijk!

Puzzel maken
Eigen puzzel bedrukken

Hoe kan ik een puzzel bedrukken?

Bij Drukwerknodig kunt u heel simpel een puzzel bedrukken. U hoeft alleen een ontwerp te maken, en wij doen de rest. Volg onderstaande stappen om zo uw puzzel te ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat
  2. Upload uw foto(‘s) en plaats deze op de gewenste plek
  3. Decoreer de puzzel eventueel met clip-arts en/of teksten
  4. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en uw puzzel zal worden bedrukt

Het is echter ook mogelijk om in uw eigen programma een ontwerp te maken. Controleer dan wel of uw bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties.
 

Puzzel maken
Zelf puzzel bedrukken

Levertijden en service

Wanneer u een bestelling plaats bij Drukwerknodig, zullen wij er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk voor u te drukken. Heeft u de puzzel nog sneller nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedproductie. Tegen een meerprijs, krijgt uw bestelling dan prioriteit over de andere bestellingen. Zo heeft u uw puzzel nog sneller in huis. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk, of heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt de klantenservice bereiken per email, telefoon of via de chat rechtsonder in het scherm.
 

Gerelateerde producten

Bestel je fotopuzzel!

Fotopuzzels

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk