Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Maak je eigen QR code

 

Tegenwoordig komt u het steeds vaker tegen, er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een QR code menukaart in de horeca. Het is eenvoudige oplossing voor de ongemakken in deze branche. Het brengt mogelijkheden met zich mee om uit te breiden en uw personeel tijd te besparen. De gasten kunnen zelf direct bestellen indien zij dit nodig achtten. Deze QR codes worden steeds vaker op andere producten gebruikt.

  • Gemakkelijk aan te maken
  • Gratis optie
  • Beschikbaar bij iedere oplage
  • Via PC, tablet en mobiel!
Horeca producten bestellen
Maak je eigen QR code!

QR code horeca

Heeft u een eigen zaak en wilt u meegaan met de tijd? Dan kunt u op onze website uw nieuwe menukaarten bestellen met een QR code erin! U kunt zelf bepalen waar deze QR code uw gasten heen leidt. De optie om de code aan te maken wordt getoond in de Online Editor. Dit is een gebruiksvriendelijke tool die u kunt gebruiken om uw eigen ontwerp te maken op het product.

 

Hoe maakt u producten met de QR code

Het klinkt alsof er veel technische kennis voor nodig is, maar een QR code aanmaken is makkelijker dan verwacht. Er zal een stappenplan met de stappen volgen: 

  1. Op de Online Editor en kies het gewenste product
  2. Lever PDF-bestanden aan of begin zelf met ontwerpen
  3. Klik op 'Decoraties' en kies 'QR code'
  4. Maak de QR code aan en plaats deze op het product

 

QR code producten

Tegenwoordig wordt het steeds gebruikelijker om QR codes toe te passen in de horeca etc. Er zijn een aantal producten waarbij QR codes erg populair zijn. Het meest gewilde product zijn de QR code tafel- en menukaarten, deze uitkomst bespaart gemakkelijk tijd en geld. Andere producten zoals viltjes, onderzetters en placemats worden ook steeds aantrekkelijker voor de horeca.

Buiten de horeca zijn de QR codes ook in aantocht. Er komen steeds meer producten die worden uitgerust met deze handige methode. Producten die nu steeds vaker over QR codes beschikken zijn visitekaartjes, afsprakenkaarten, deurhangers, flesetiketten, tegeltjes, T-shirts en vloerstickers. Het zijn kleine en handige tools die de bereikbaarheid van bijvoorbeeld uw website gemakkelijk kunnen vergroten. Bent u klaar om de overstap te maken?

Maak je eigen QR code!