Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Reclameborden

Breng uw boodschap over en laat snel en voordelig een reclamebord drukken bij Drukwerknodig. Kies uit verschillende materialen en start direct met ontwerpen via onze handige Online Editor of lever eigen PDF-bestanden aan.

Kies uit de onderstaande materialen:

Stevige kunststofplaat

Stevige sandwichplaat van drie lagen

Weerbestendig bisonyldoek

Kanaalplaat in V-vorm

Hoe kan ik een reclamebord maken?

Een reclamebord maken en laten drukken kan gemakkelijk via onze Online Editor. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste materiaal
  2. Upload eigen foto’s, logo’s of PDF-bestanden
  3. Maak je reclamebord nog mooier met cliparts, teksten en filters
  4. Klaar met het ontwerpen? Rond de bestelling af en kies hierbij de gewenste opties

Liever via een ander ontwerpprogramma gebruiken om een reclamebord te ontwerpen? Bekijk dan onze aanleverspecificaties of Indesign-sjablonen om eigen PDF-bestanden aan te leveren.

Tip: Het is ook mogelijk om PDF-bestanden voor reclameborden drukklaar te maken via onze Online Editor. Upload het bestand onder het tabje ‘’Foto’s’’.

Reclamebord op maat maken

Met meer dan 30 jaar ervaring is Drukwerknodig dé specialist op de drukwerkmarkt. Onze reclameborden zijn beschikbaar in een groot aantal standaardformaten die gemakkelijk opgemaakt kunnen worden in onze Online Editor. Daarnaast kan bij het merendeel gekozen worden voor een eigen maatvoering op de millimeter nauwkeurig.

Op zoek naar een ander type materiaal of maatvoering? Neem direct contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Snel een reclamebord laten drukken

Wilt u snel een reclamebord maken en laten drukken? Doordat wij onze reclameborden in eigen huis bedrukken kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om reclameborden extra snel te laten drukken met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer uw reclameborden gedrukt kunnen worden.

Reclamebord van forex