Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Bierglas graveren

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • 49 cl
  • Kant-en-klare ontwerpen
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Product samenstellen

Laat een bierglas graveren met logo, naam of een andere afbeelding! Ontwerp eenvoudig een bierglas via onze Online Editor of upload uw eigen PDF-bestanden.

Product samenstellen

Direct uw bierglas samenstellen

Omschrijving

Eigen bierglas graveren

Een bierglas laten graveren met eigen ontwerp? Heeft u bijvoorbeeld een fijne samenwerking afgerond of gaat er een collega met pensioen? Geef dan een bierglas met foto, naam of logo. Daar maakt u uw zakenrelaties blij mee! Daarnaast is een gegraveerd bierglas ook leuk om te gebruiken bij evenementen.

Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken uw eigen bierglas ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om een ontwerp op te maken via uw eigen ontwerpprogramma. Bekijk hiervoor goed onze aanleverspecificaties.

Hoe kan ik een bierglas ontwerpen?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw bierglas ontwerpen. Zo kunt u kiezen uit verschillende kant-en-klare thema’s, of beginnen met een volledig blanco ontwerp. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen bierglas:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uit kant-en-klare thema’s of start met een blanco ontwerp
  3. Upload uw eigen logo
  4. Voeg eventueel een leuke tekst of naam toe in het tekstveld
  5. Klaar met uw ontwerp? Rond de bestelling af en uw bestelling wordt direct in productie genomen.

Snel bierglas graveren

Snel en goedkoop een bierglas graveren? Doordat wij de glazen zelf graveren in onze eigen productiehal kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling met spoed te laten produceren, waardoor deze extra snel wordt verzonden. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer je jouw gegraveerde bierglazen in huis kunt hebben.

Goedkoop glazen graveren

Een bierglas graveren kan al vanaf 1 stuk. Wil je meerdere bierglazen laten graveren met hetzelfde ontwerp? Je ontvangt al volumekorting vanaf 2 stuks, dat kan oplopen tot 35% korting op de gehele bestelling bierglazen!

Contact

Lukt er iets niet bij het ontwerpen van het bierglas of heeft u andere vragen over het graveren van een bierglas? Wij helpen u graag! Onze klantenservice is voor alle vragen telefonisch of via e-mail te bereiken. Neem direct contact op met onze klantenservice!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
95 x 240€ 10,74

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Bierglas. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Bierglas

Opties

Opties

PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal4 werkdagen
Spoed3 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.