Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Champagneglas graveren

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • 21 cl
  • Eigen logo en/of naam
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Product samenstellen

Laat een champagneglas graveren met eigen logo en/of naam! Start direct met ontwerpen in onze Online Editor of lever uw eigen PDF-bestanden aan.

Product samenstellen

Direct uw champagneglas samenstellen

Omschrijving

Champagneglas graveren met eigen tekst en/of logo

Heeft u iets te vieren? Laat een champagneglas graveren met tekst, logo of andere afbeelding en maak uw champagneglas extra speciaal! Laat bijvoorbeeld een champagneglas graveren voor een zakenrelatie na een succesvolle samenwerking! De champagneglazen zijn gemakkelijk te ontwerpen via onze handige Online Editor. Snel uw champagneglazen met nodig? Wij zorgen ervoor dat u nooit te lang hoeft te wachten! Laat bij Drukwerknodig.nl uw champagneglas graveren en profiteer van onze vele voordelen! 

Gepersonaliseerd champagneglas?

Wilt u een champagneglas met tekst, logo of andere afbeelding? U kunt uw champagneglazen personaliseren in onze handige Online Editor maar u kunt ook een pdf-bestand uploaden. Naast onze online editor, kunt u uw champagneglazen ook ontwerpen in Adobe InDesign. Onder het kopje ‘specificaties’ kunt u de aanleverspecificaties vinden of een template downloaden. Met behulp van de aanleverspecificaties kunt u er ook voor kiezen om de champagneglazen te ontwerpen in bijvoorbeeld Photoshop of Canva. 

Snel en goedkoop champagneglas graveren 

Bij Drukwerknodig.nl graveren wij het champagneglas in eigen drukkerij. Wij hebben de controle over het gehele productieproces. Daardoor kunnen wij het champagneglas snel en goedkoop voor u graveren. U kunt bij ons zo veel champagneglazen laten graveren als u wilt maar kleinere oplages zijn ook mogelijk. Hoe hoger de oplage hoe voordeliger de prijs! Bij Drukwerknodig.nl hoeft u nooit te lang te wachten op uw gegraveerde champagneglazen. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling extra snel te versturen met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Hulp nodig? 

Komt u er niet helemaal uit met het ontwerpen van een champagneglas? Of heeft u een vraag over champagneglas graveren? De Drukwerknodig.nl klantenservice is voor alle vragen, telefonisch of via e-mail te bereiken! Neem direct contact op!
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
70 x 240€ 10,74

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Champagneglas. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Champagneglas

Opties

Opties

PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal4 werkdagen
Spoed3 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,19 - € 1,34 per stuk