Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Wijnglas graveren

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • 41 cl
  • Eigen logo en/of naam
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Product samenstellen

Wijnglazen graveren met logo en/of naam! Ontwerp direct wijnglazen via onze gemakkelijke Online Editor of lever eigen PDF-bestanden aan.

Product samenstellen

Direct uw wijnglas samenstellen

Omschrijving

Wijnglazen graveren

Een wijnglas graveren naar uw eigen ontwerp? Een wijnglas graveren kan bij Drukwerknodig.nl met foto, logo, tekst of andere afbeelding! Zo’n gepersonaliseerd wijnglas is erg leuk om bijvoorbeeld als relatiegeschenk te geven. Het ontwerpen gaat erg makkelijk via onze Online Editor. Laat snel uw wijnglas graveren, in hoge én in lage oplages!

Wijnglas ontwerpen 

Op zoek naar een wijnglas met logo en tekst? Een gepersonaliseerd wijnglas ontwerpen gaat erg gemakkelijk via onze handige Online Editor. Volg deze vier stappen en voor u het weet zijn uw glazen klaar voor productie!

  1. Open de Online Editor
  2. Upload de afbeeldingen 
  3. Voeg de gewenste afbeelding en tekst toe 
  4. Klik op bestellen en uw wijnglazen zijn klaar voor productie!

Hoge en lage oplages 

Of u nou veel of weinig gegraveerde wijnglazen besteld. Bij Drukwerknodig.nl kunt u wijnglazen laten graveren in hoge en in lage oplages. Hoe hoger de oplage, hoe voordeliger de prijs. Eén enkel wijnglas graveren is zelfs al mogelijk! Kortom: voordelig wijnglazen graveren, doet u bij Drukwerknodig.nl! 

Levering en service 

Drukwerknodig.nl levert sneller dan de concurrent en dat met hoge kwaliteit. Doordat wij de wijnglazen zelf graveren, kunnen we snelle levertijden garanderen. Wilt u nog sneller gebruik maken van uw glazen, kunt u zelfs kiezen voor de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer de wijnglazen geleverd kunnen worden.

Naast de snelle levertijd bieden wij ook topservice. Wij beschikken over een eigen klantenservice waarbij u altijd een deskundige werknemer aan de lijn krijgt, dus geen wachtmuziekjes!

Contact

Komt u er niet helemaal uit met het ontwerpen van een wijnglas? Of heeft u een vraag over wijnglas graveren? De Drukwerknodig.nl klantenservice is voor alle vragen, telefonisch of via e-mail te bereiken! Neem direct contact op! 
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
95 x 240€ 10,74

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Wijnglas. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Wijnglas

Opties

Opties

PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal4 werkdagen
Spoed3 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk