Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Ronde visitekaartjes

Wilt u ronde visitekaartjes laten bedrukken? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk en snel ronde visitekaartjes laten maken. Ontwerp uw eigen ronde visitekaartjes door het aanleveren van een Pdf-bestand. Het is bij Drukwerknodig mogelijk om eigen logo’s met teksten toe te voegen op de ronde visitekaartjes

Doordat wij alles in eigen huis produceren zorgen we ervoor dat de levertijden van onze producten zo snel mogelijk zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om de ronde visitekaartjes extra snel te laten leveren met de spoedproductie-optie.
 

  • Gemakkelijk en snel ronde visite kaartjes maken
  • Visitekaartjes drukken in kleine en grote oplages
  • Wordt gedrukt met hoge kwaliteit
  • Snelle levertijden
Visitekaartjes drukken
Ronde visitekaartjes

Hoe kan ik ronde visitekaartjes maken?

Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk en snel zelf ronde visitekaartjes ontwerpen en laten drukken. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

  1. Klik de visitekaartjes (vorm) en kies voor ROND – 60 X 60 mm.
  2. Kies voor dubbelzijdige full color (4/4) of een enkelzijdige full color (4/0) bedrukking.
  3. Kies een papiersoort naar keuze.
  4. Lever een PDF-bestand aan en kies de oplage.
  5. Klaar met ontwerpen? Voeg uw bestelling toe aan de winkelwagen.
  6. Rond nu de bestelling af. Wij zorgen dat de ronde visitekaartjes zo snel mogelijk geleverd worden!

Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!
 

Visitekaartjes drukken
Ronde visitekaartjes maken

Specificaties van ronde visitekaartjes

De ronde visitekaartjes van Drukwerknodig hebben de afmetingen van 60x60 mm. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de visitekaartjes dubbelzijdig of enkelzijdig te laten drukken. Verder kunt u bij Drukwerknodig vanaf 100 oplages aan visitekaartjes bestellen tot aan 2500 oplages.

Specificaties van de ronde visitekaartjes

Afmetingen

ROND - 60 X 60 MM

Visitekaartjes drukken
Ronde visitekaartjes drukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig zorgen we ervoor dat uw product zo snel mogelijk met een hoge kwaliteit wordt geleverd. Wanneer u de visitekaartjes voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 werkdagen in huis verwachten. Wilt u de goedkope visitekaartjes zo snel mogelijk geleverd hebben? Dan kunt u kiezen voor een spoedlevering. Dit houdt in dat de visitekaartjes binnen 2 werkdagen bij u thuis geleverd zijn.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij zijn elke werkdag van 08:00 tot 21:00 bereikbaar!
 

Visitekaartjes drukken
Ronde visitekaartjes afdrukken