Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Scriptie Printen

Bent u bijna klaar met uw studie? Dan bent u waarschijnlijk bezig met het schrijven van uw scriptie. Na al het werk dat u daar in gestoken heeft, wilt u deze natuurlijk ook met de beste kwaliteit afgedrukt hebben. Bij Drukwerknodig kunnen wij uw scriptie printen in professionele kwaliteit en heeft u veel verschillende mogelijkheden. 

 • Snel en eenvoudig uw scriptie drukken
 • Eigen productiecentrum
 • De beste kwaliteit
 • Snelste levering van Nederland
Scriptie printen
scriptie printen en inbinden

Je scriptie verdient het om op een echte drukpers geprint te worden!

U wilt uw natuurlijk op een professionele wijze uw scriptie printen, bij een échte drukker. Drukwerknodig is onderdeel van het reclamebureau en drukkerij; Chris Russell BV. Met meer dan 25 jaar ervaring in ieder soort drukwerk kunnen wij u het beste kwaliteit drukwerk garanderen. Doordat wij een geheel eigen productiecentrum hebben, kunnen wij u ook verzekeren van optimale service en de snelste levertijden.

Wij bieden de verschillende methodes voor het inbinden van uw scriptie aan: 

 • Geniet/gebrocheerd: het papier wordt samengebonden met stevige nietjes in de rug van uw boek.
 • Wire-O: uw scriptie wordt gebonden met een stevig spiraal.
 • Softcover: met PUR-lijm wordt uw boek gebonden met een stevige, maar flexibele omslag. 
 • Hardcover: uw binnenwerk wordt gelijmd en ingebonden in een harde omslag
 • Hardcover Wire-O: het papier wordt gebonden middels een metalen spiraalbinding en voorzien van een harde, gelamineerde omslag.
Scriptie drukken

Enorm veel keuze, maar zo samengesteld.

U wilt natuurlijk uw scriptie drukken bij een drukkerij met de beste kwaliteit. Maar op welke manier wilt u uw scriptie laten afwerken? Er zijn allerlei opties en afwerkingen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw scriptie te drukken en inbinden als Wire-O boek, Softcover boek, maar ook als Hardcover boek. Daarnaast hebben wij recent ook een nieuwe manier van inbinden voor scripties; Hardcover Wire-o. 

Scriptie printen en inbinden in vijf stappen

 1. Kies uw bindwijze;

 2. Maak een keuze uit de verschillende formaten;

 3. Kies het papiersoort en de afwerking van uw binnenwerk;

 4. Maak een keuze uit het materiaal en de afwerking van uw omslag; 

 5. Lever uw bestanden aan en Drukwerknodig gaat voor u aan de slag!;

Scriptie drukken

Hoe lever ik mijn drukbestand goed aan?

Heeft u uw scriptie al helemaal opgemaakt aan de hand van onze aanleverspecificaties? Dan kunt u uw Pdf-bestand aanleveren en direct af laten printen. Twijfelt u of het bestand wel aan de aanleverspecificaties voldoet? Laat dan uw Pdf-controleren door onze professionals zodat u altijd zeker bent dat uw scriptie goed afgedrukt wordt. Deze optie kunt u selecteren tijdens het bestellen van uw scriptie.  

Levering van uw scriptie

Bij Drukwerknodig kunnen wij zeer snel uw scriptie printen en dus ook snelle levertijden garanderen. Wij begrijpen dat u uw thesis zo snel mogelijk in ontvangst wilt nemen. Heeft u uw scriptie voor 12:00 uur besteld, dan kan deze de volgende dag al bij u op de deurmat liggen, afhankelijk van de door u gekozen bindwijze. De levertijden verschillen per afwerking. Naast de reguliere levering heeft Drukwerknodig een spoedleveringsoptie. Op deze manier bent u verzekerd van het halen van uw deadline!

Wij willen graag dat u een perfect gedrukte scriptie ontvangt, dus heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Scriptie drukken