Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Plexiglas spatscherm bestellen

Tijdens Corona is niets belangrijker dan hygiëne en veiligheid. Dit spatscherm, gemaakt van plexiglas, maakt dat een stukje makkelijker. Dit spatscherm zorgt ervoor dat u en uw medewerkers veiliger op kantoor, in de salon, in de winkel of een andere werkplek kunnen werken. Het plexiglas spatscherm is beschikbaar in drie formaten maar het plexiglas is ook op maat te bestellen zodat u altijd een spatscherm kan vinden die perfect binenn uw werkomgeving past. Wij voorzien u graag van kwalitatieve plexiglas spatschermen! 

  • Drie verschillende formaten
  • Zeer snelle levertijd
  • Hygiëne op de werkvloer
Direct bestellen
spatscherm-bestellen

Plexiglas spatscherm bestellen

Bescherm uzelf, uw collega’s en uw klanten en bestel onze staande plexiglas spatschermen. Het Coronavirus lijkt zich voornamelijk te verspreiden via mond/neus hoest en niesdruppels. Met dit spatscherm creëert u een veilige werkplek én kunt u wel in contact zijn met uw klanten. Het spatscherm wordt geleverd inclusief plexiglas voetjes, waardoor de schermen ideaal zijn voor op een balie of bureau. Met het handige koppelstuk kunt u meerdere plexiglas spatschermen aan elkaar vast maken. 

Snel een plexiglas spatscherm op maat bestellen

Onze plexiglas spatschermen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten namelijk; 60x75cm, 70x75 cm en 80x75 cm. Wilt u een spatscherm op maat kopen? Dit is zeker mogelijk. Neem dan contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. De klantenservice van Drukwerknodig.nl is altijd snel te bereiken. Wanneer u de spatschermen bestelt bij Drukwerknodig, worden deze zo snel mogelijk bij u geleverd. Bij een normale levering worden deze binnen 4 dagen bij u bezorgd. Heeft u uw spatschermen sneller nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Uw spatscherm wordt dan binnen 3 werkdagen bij u geleverd.

Direct spatscherm bestellen
spatscherm-bestellen-corona